Piesek musiał być bardzo głodny i zdesperowany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Też wkurwił bym się. Cały dzień zapierdalać, a tu kolejny, który uciekł z pola bawełny i trzeba go zagonić
Czarna drze dupe z okna do azjatow (notorycznie tam gnebionych przez czarnych) zeby ryzykowali swoje zolte skory pomagajac czarnemu...sama rusz dupe cipo, masz wiecej testu niz oni razem wzieci, tym bardziej ze pies prawdopodobnie nalezy do innego smolucha (oni innych psow nie uznaja), a pies na wskotek obcowania z owym smoluchem stwierdzil ze ich nie lubi.
Gówniana dieta
Do uśpienia, pies też.
Dziwne że czarni bracia nie rzucili się z pomocą
Czekoladowy_książe napisał/a:
Dziwne że czarni bracia nie rzucili się z pomocą
Liczą na to że pies go zagryzie i będą mu mogli kieszenie przeszukać.
@Jesse znowu wystawiłeś film gdzie nie wiadomo kto jest czarnym charakterem: murzyn czy kundel. Nie wiem komu kibicować.
i teraz psa trzeba uśpić bo jakieś gówno zjadł
Psy w genach wiedza po co byly tam trzymane. A te malpy jak trwoga to pomocy pomocy, ale w grupie obskakuja jednego czlowiak zawsze. WYpierdlac i 0 pomocy dla tego podgatunku
Trzeba go będzie uśpić i uśmiercić.
A z psem prędko do weterynarza!
A z psem prędko do weterynarza!
Ojejku! Znowu amstafik?
Nie no pewnie był źle wychowany biedaczek! To nie jego wina, ze jest zjebaną rasą i atakuje i chce zagryźć wszystko co się rusza. Piesek niewinny jest!
Nie no pewnie był źle wychowany biedaczek! To nie jego wina, ze jest zjebaną rasą i atakuje i chce zagryźć wszystko co się rusza. Piesek niewinny jest!
Trzeba go do góry podnieść i o ziemię nim pier doln*ć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów