Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chuj z psem, ale ten gulasz nie wygląda apetycznie
jak telewizor będzie pierdolił o pasmie sukcesów a lodówka temu zaprzeczać to niejeden burek skończy jako właśnie taki gulasz...
W PiSlamabadzie, dzięki pseudoPutinflacji i winie wszechmogącego Tuska, to i my niedługo będziemy wpierdalać psy.
7 lat temu PIS na sadolu mial 92% poparcia. Aktualnie, kiedy biedota gospodarcza i umysłowa zaczyna na własnym tyłku rozumieć czym jest oddanie władzy gospodarczym idiotom którzy tylko modlić się potrafią (o dziwo połowa to wszelkiej maści komuchy rodem z PRL-u), zaczęła też rozumieć, że koszty socjalizmu które PIS wdraża, ponosi głównie ona sama. Inaczej smakuje +20,% inflacji dziadowi zarabiającymi na czarno 2k na rękę, a inaczej wykształciuchów z widełkami 5-20k netto. Umysłowa bieda poniesie najwyższy koszt ekonomiczny i społeczny złodziejstwa i zakłamania PiSu. Tu na sadolu będzie dużo filmików skoczków z bloku. Kryzys niestety dopiero się zaczyna.
7 lat temu PIS na sadolu mial 92% poparcia. Aktualnie, kiedy biedota gospodarcza i umysłowa zaczyna na własnym tyłku rozumieć czym jest oddanie władzy gospodarczym idiotom którzy tylko modlić się potrafią (o dziwo połowa to wszelkiej maści komuchy rodem z PRL-u), zaczęła też rozumieć, że koszty socjalizmu które PIS wdraża, ponosi głównie ona sama. Inaczej smakuje +20,% inflacji dziadowi zarabiającymi na czarno 2k na rękę, a inaczej wykształciuchów z widełkami 5-20k netto. Umysłowa bieda poniesie najwyższy koszt ekonomiczny i społeczny złodziejstwa i zakłamania PiSu. Tu na sadolu będzie dużo filmików skoczków z bloku. Kryzys niestety dopiero się zaczyna.
Masz rację,
Tylko ostatnio jakiś ekonomista stwierdził, że bogatszy może z głodu nie umrze, ale przyzwyczajony do wydawania kasy z wolną ręką. będzie czuł coraz większą frustrację, iż nie starcza mu już na tyle samo zbytków co kiedyś.
A ta jak to nazywasz: "umysłowa bieda". to ameby master level ,
i tak pójdą dalej głosować na Kaczora.
Tylko on umie wyzwolić wszystkie dzikie żądze, które tkwią w ciemnym ludzie.
Odnośnie psa:
Postscriptum:
Masz rację,
Tylko ostatnio jakiś ekonomista stwierdził, że bogatszy może z głodu nie umrze, ale przyzwyczajony do wydawania kasy z wolną ręką. będzie czuł coraz większą frustrację, iż nie starcza mu już na tyle samo zbytków co kiedyś.
A ta jak to nazywasz: "umysłowa bieda". to ameby master level ,
i tak pójdą dalej głosować na Kaczora.
Tylko on umie wyzwolić wszystkie dzikie żądze, które tkwią w ciemnym ludzie.
Powiedz to zwolennikom dojnej zmiany,to wyskoczą że za Donalda było 3,5 na godzinę,a benzyna była po 6, że teraz jest dużo lepiej.
Powiedz to zwolennikom dojnej zmiany,to wyskoczą że za Donalda było 3,5 na godzinę,a benzyna była po 6, że teraz jest dużo lepiej.
Ja mam takie motto:
"Z idiotami się nie dyskutuje,
bo sprowadzą cię do swojego poziomu
i pokonają doświadczeniem".
Nieślubny bądź nadprogramowy... Hehehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów