Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mamy prawie 4mln LEGALNYCH ukraińców w PL więc statystycznie co 9 osoba którą widzisz to upadliniec.
Bronisz tej zarazy potwornie, tak jak twoi koledzy z kloaki.
Cieszy mnie niezmiernie jak łatwo was rozpoznać.
Ukraińcy wypełniają lukę w którą wjebaliby się muslimy i hindusi. Nie są wcale tacy źli, są biali, mówią podobnym językiem, wyznają podobną religię, w większości uczą się lub pracują. Co do historii : przyszłość jest zawsze ważniejsza niż przeszłość. Można trafić dużo gorzej, jak Francja, Wielka Brytania albo Niemcy. Oczywiście ukraińskich przestępców do paki a później deportacja najlepiej prosto na front
Ukraińcy wypełniają lukę w którą wjebaliby się muslimy i hindusi. Nie są wcale tacy źli, są biali, mówią podobnym językiem, wyznają podobną religię, w większości uczą się lub pracują. Co do historii : przyszłość jest zawsze ważniejsza niż przeszłość. Można trafić dużo gorzej, jak Francja, Wielka Brytania albo Niemcy. Oczywiście ukraińskich przestępców do paki a później deportacja najlepiej prosto na front
Zapomnieliśmy, jak Polacy zachowywali się w Niemczech w latach70/80.
Mamy prawie 4mln LEGALNYCH ukraińców w PL więc statystycznie co 9 osoba którą widzisz to upadliniec.
Bronisz tej zarazy potwornie, tak jak twoi koledzy z kloaki.
Cieszy mnie niezmiernie jak łatwo was rozpoznać.
to nieaktualne, zostało nam trochę ponad milion, reszta spierdoliła gdzie większy socjal
Pijaków jeżdżących samochodami od razu wypierdalać, nim kogoś nie zabiją. To samo inna patologia, ktoś musi kopać te umocnienia.
Masz pomysł na deficyt demograficzny ? Lepiej mieć tutaj Ukraincow, których tak nienawidzisz i szkalujesz w kazdym poscie, czy pontonowych inżynierów?
Chyba, że masz inny pomysł i rozwiązanie tego problemu ?
Jesli mamy 4 mln LEGALNYCH Ukraincow, to ja się cieszę. Bo pracują na Polskę, na polska gospodarkę, polskie PKB. Odprowadzają legalne podatki,.płacą składki ZUS
Oczywiście, że wśród nich znajdują się debile, oszuści, przestępcy. Ale to zwykła statystka. W każdej grupie znajduje się odsetek takich ludzi. Czego Ty nie rozumiesz
I ostatnia sprawa, która bardzo często poruszasz, to historia. Nienawidzisz Szwedów, bo kiedyś zrobili nam tzw potop szwedzki ? Nienawidzisz też Niemców, Węgrów i Austriaków?
Jestes zwykła pożywką dla ruskich trolli. Dzięki takim pożytecznym idiotom jak Ty, rośnie niechęć i agresja
Ha tfu
Niby tak ale upierdalają za to nam z socjalu przeróżnej maści i to o wiele wiecej niż sami dają. Jakby 800 plus, kredyty mieszkaniowe itd były tylko dla polaków to byłoby w porządku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów