Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:24
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DestroyerKW2 2024-12-16, 9:18 8
Się pląta pod nogami to dostał na pysk

Mangozjebek
Zgłoś
Nome 2024-12-16, 9:19 6
to nie koń tylko krowa i na dokładkę z cielakiem, cud, że tylko jednego kopa dostał
Zgłoś
bosobol 2024-12-16, 9:20 14
Nie pij więcej jak konia tam widzisz.
Zgłoś
Kamilarz 2024-12-16, 9:21
Nome napisał/a:

to nie koń tylko krowa i na dokładkę z cielakiem, cud, że tylko jednego kopa dostał

No też to zauważyłem, poprzednią wrzutę dodawałem z koniem w roli głównej i taki czeski błąd się wdarł
Zgłoś
Nome 2024-12-16, 9:28 3
Kamilarz napisał/a:

No też to zauważyłem, poprzednią wrzutę dodawałem z koniem w roli głównej i taki czeski błąd się wdarł

czeski błąd... no weź... napisz jak facet, że najebany byłeś, a nie kurwa czeski błąd
Zgłoś
skywalker75 2024-12-16, 9:32 3
Kamilarz napisał/a:

Chłopie to ani koń ani cielak , próbuj dalej
Zgłoś
~Velture 2024-12-16, 9:33 13
Waliłeś konia i z rozpędu go widzisz na filmie?
Zgłoś
skywalker75 2024-12-16, 9:35 6
Velture napisał/a:

Jedni widzą wszędzie konie inni Ukraińców....
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-16, 9:47 4
Velture napisał/a:

Zapal sobie lola, bo gwiazdorzysz

Zaraz będziesz pisał, że to była ukraińska krowa

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
~Velture 2024-12-16, 9:55 3
Driver19cm napisał/a:

Zapal sobie lola, bo gwiazdorzysz
Zaraz będziesz pisał, że to była ukraińska krowa

Zgłoś
Driver19cm 2024-12-16, 10:03 2
Lenin wprowadził do słownika, określenie "pożyteczny idiota" Określal w ten sposób dziennikarzy i media zachodnie, które uwielbiały rewolucję, bolszewików i ukrywałay ich niepowodzenia i całe zło, jakie z sobą niosla

My też mamy tutaj, takich pożytecznych idiotow. Cieszy się z tego putler i 158 ruskich kont na sadolu 😉

Zgłoś
~Velture 2024-12-16, 11:08 7
Driver19cm napisał/a:

Lenin wprowadził do słownika, określenie "pożyteczny idiota" Określal w ten sposób dziennikarzy i media zachodnie, które uwielbiały rewolucję, bolszewików i ukrywałay ich niepowodzenia i całe zło, jakie z sobą niosla
My też mamy tutaj, takich pożytecznych idiotow. Cieszy się z tego putler i 158 ruskich kont na sadolu 😉

Mamy prawie 4mln LEGALNYCH ukraińców w PL więc statystycznie co 9 osoba którą widzisz to upadliniec.
Bronisz tej zarazy potwornie, tak jak twoi koledzy z kloaki.

Cieszy mnie niezmiernie jak łatwo was rozpoznać.
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-16, 11:58 8
Velture napisał/a:

Mamy prawie 4mln LEGALNYCH ukraińców w PL więc statystycznie co 9 osoba którą widzisz to upadliniec.
Bronisz tej zarazy potwornie, tak jak twoi koledzy z kloaki.
Cieszy mnie niezmiernie jak łatwo was rozpoznać.

Masz pomysł na deficyt demograficzny ? Lepiej mieć tutaj Ukraincow, których tak nienawidzisz i szkalujesz w kazdym poscie, czy pontonowych inżynierów?

Chyba, że masz inny pomysł i rozwiązanie tego problemu ?

Jesli mamy 4 mln LEGALNYCH Ukraincow, to ja się cieszę. Bo pracują na Polskę, na polska gospodarkę, polskie PKB. Odprowadzają legalne podatki,.płacą składki ZUS

Oczywiście, że wśród nich znajdują się debile, oszuści, przestępcy. Ale to zwykła statystka. W każdej grupie znajduje się odsetek takich ludzi. Czego Ty nie rozumiesz

I ostatnia sprawa, która bardzo często poruszasz, to historia. Nienawidzisz Szwedów, bo kiedyś zrobili nam tzw potop szwedzki ? Nienawidzisz też Niemców, Węgrów i Austriaków?

Jestes zwykła pożywką dla ruskich trolli. Dzięki takim pożytecznym idiotom jak Ty, rośnie niechęć i agresja

Ha tfu

Zgłoś
FulTun 2024-12-16, 12:37 1
Teraz tym krzywym pyskiem może szczekać za rogu budynku
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem