Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czeski błąd... no weź... napisz jak facet, że najebany byłeś, a nie kurwa czeski błąd
No też to zauważyłem, poprzednią wrzutę dodawałem z koniem w roli głównej i taki czeski błąd się wdarł
Chłopie to ani koń ani cielak , próbuj dalej
Waliłeś konia i z rozpędu go widzisz na filmie?
Jedni widzą wszędzie konie inni Ukraińców....
Waliłeś konia i z rozpędu go widzisz na filmie?
Zapal sobie lola, bo gwiazdorzysz
Zaraz będziesz pisał, że to była ukraińska krowa
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Lenin wprowadził do słownika, określenie "pożyteczny idiota" Określal w ten sposób dziennikarzy i media zachodnie, które uwielbiały rewolucję, bolszewików i ukrywałay ich niepowodzenia i całe zło, jakie z sobą niosla
My też mamy tutaj, takich pożytecznych idiotow. Cieszy się z tego putler i 158 ruskich kont na sadolu 😉
Mamy prawie 4mln LEGALNYCH ukraińców w PL więc statystycznie co 9 osoba którą widzisz to upadliniec.
Bronisz tej zarazy potwornie, tak jak twoi koledzy z kloaki.
Cieszy mnie niezmiernie jak łatwo was rozpoznać.
Mamy prawie 4mln LEGALNYCH ukraińców w PL więc statystycznie co 9 osoba którą widzisz to upadliniec.
Bronisz tej zarazy potwornie, tak jak twoi koledzy z kloaki.
Cieszy mnie niezmiernie jak łatwo was rozpoznać.
Masz pomysł na deficyt demograficzny ? Lepiej mieć tutaj Ukraincow, których tak nienawidzisz i szkalujesz w kazdym poscie, czy pontonowych inżynierów?
Chyba, że masz inny pomysł i rozwiązanie tego problemu ?
Jesli mamy 4 mln LEGALNYCH Ukraincow, to ja się cieszę. Bo pracują na Polskę, na polska gospodarkę, polskie PKB. Odprowadzają legalne podatki,.płacą składki ZUS
Oczywiście, że wśród nich znajdują się debile, oszuści, przestępcy. Ale to zwykła statystka. W każdej grupie znajduje się odsetek takich ludzi. Czego Ty nie rozumiesz
I ostatnia sprawa, która bardzo często poruszasz, to historia. Nienawidzisz Szwedów, bo kiedyś zrobili nam tzw potop szwedzki ? Nienawidzisz też Niemców, Węgrów i Austriaków?
Jestes zwykła pożywką dla ruskich trolli. Dzięki takim pożytecznym idiotom jak Ty, rośnie niechęć i agresja
Ha tfu