Mojej suce strasznie śmierdzi z pyska. Najgorzej, jak mi wlezie w nocy na łóżko i chuchnie w twarz, uch, można się porzygać. Ogólnie nie śpi ze mną w łóżku tylko pod, ale potrafi się czasem w nocy wpierdolić nieproszona i mnie budzi. Dlatego wolę spać z psem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jaczuro napisał/a:
Mojej suce strasznie śmierdzi z pyska.
pewnie Twój pies może powiedzieć o Tobie to samo....
Cóż... to fajną masz dziewczyne...
Nie dawaj mu lizać..
Jak śmierdzi i pozwala sobie spać pod łóżkiem, to sprawdź jej funkcje życiowe. Możliwe, że kopnęło jej się w kalendarz i nie zauważyłeś.
Ja pierdole.. dzieci z bólem dupy w komentarzach na górze. Jesteście tacy sadystyczni i źli niczym mojo jojo...
temat spoko.
temat spoko.
Dzięki kochanemu Sadisticowi po pierwszych dwóch słowach nawet się nie zorientowałem że chodzi o psa tylko o płeć kuchenną
Ze zoofil HOMO?
To najbardziej chamska, bezczelna, poniżająca kobiety rzecz jaką przeczytałem od dawien dawna.
Podoba mi się. Proszę, Pańskie piwo i wyrazy uszanowania.
Podoba mi się. Proszę, Pańskie piwo i wyrazy uszanowania.
Z suką nie chcesz spać ale z psem tak. Zoofil jesteś tak czy siak. Rymy Sadolowskie.
Sukę trzeba wytresować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów