przyjął mocne pierdolnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2 w 1.
Dorwą go i dostanie 5 lat za spowodowanie wypadku i ucieczkę z miejsca zdarzenia.
Pewnie coś miał we krwi, całkiem możliwe że był naszprycowany marihunanem!
Pewnie coś miał we krwi, całkiem możliwe że był naszprycowany marihunanem!
BrunerOvned napisał/a:
Dorwą go i dostanie 5 lat za spowodowanie wypadku i ucieczkę z miejsca zdarzenia...
E tam, jak go dorwą, to upieką i zjedzą - w końcu to Chiny.
Na tym filmiku można zobaczyć, dlaczego jak nam wybiegnie pies, czy inny kot pod koła, to lepiej zacisnąć zęby i go przejechać, zamiast próbować gdzieś odbijać. Bo można tylko więcej problemów sobie i komuś narobić.
No, ale swoją drogą, to zakurwiście się kręcił - to wyglądało, jakby w trakcie sobie myślał: "O kurwa! O kurwa! Co ja najlepszego zrobiłem! Co ja najlepszego zrobiłem! Muszę stąd szybko spierdalać!".
widziałem coś podobnego kiedyś na żywo... auto przyjebało w tyłek psu na al. Krakowskiej i ten w szoku z tylnymi łapami bezwładnymi i kupą wrzasku zaczął biegać po całej trasie aż w końcu wybiegł na trasę w przeciwnym kierunku prosto pod koła innego auta. Kierowcy tej fury byli na tyle uprzejmi, że zatrzymali się u wrzucili trupa do rowu
potem znajdą właściciela psa i razem z całą rodziną i sąsiadami dostaną ofertę last minute do obozu pracy
Sparaliżowany piesek spowodował pożar?
Bewup napisał/a:
potem znajdą właściciela psa i razem z całą rodziną i sąsiadami dostaną ofertę last minute do obozu pracy
E, ten pies pewnie spierdolił z jakiejś chińskiej restauracji, nim go zaczęli przyrządzać. Coś jak ten gołąb kotu:
Pewnie obrońcy praw zwierząt zjedzą mnie żywcem, ale przez jednego głupiego psa trzeba będzie 3 auta klepać
krzysiek_kili napisał/a:
Pewnie obrońcy praw zwierząt zjedzą mnie żywcem, ale przez jednego głupiego psa trzeba będzie 3 auta klepać
O już sobie tak nie kadź, aż taki okrutny nie jesteś
W takiej sytuacji lepiej już przyspieszyć niż omijać - niebezpieczny nawyk. Mojemu ojcu wyskoczył lis zimą przed maskę i skończyło się dachowaniem + złamany kręg. Od razu mówię że nie mam filmiku
Ja pierdolę, patrzę na psa dostał w czerep i pobiegł, potem z dupy wypadek i ogień, skończyło się na obejrzeniu filmiku 3 razy i dopiero wtedy zrozumiałem, że to tylko zbieg okoliczności, too late gonna sleep.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów