📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa zamiast kopnąć dzieciaka żeby go odczepić od psa to szarpią się jak chuj wie co
Może koty to i chuje, ale jeszcze nie słyszałem by ktoś wylądował w szpitalu na ostrym przez dachowca na wybiegu. Przede wszystkim jebać właścicieli - idiotów.
Pies jak to pies chciał się po prostu pobawić. Mam nadzieje że gówniak nie wyrządził mu krzywdy.
W zaistniałej sytuacji należy unieść tylne nogi psa do góry i po sprawie,pies traci równowagę i odpuszcza.
Jeste expertę
Jeste expertę
Up w zaistniałej sytuacji to się napierdala z buta w kręgosłup aż pęknie
Wtedy dziecko przestaje czuć ból
Wtedy dziecko przestaje czuć ból
Na pieski mam pret z miękkiego żelaza, owiniety tasma izolacyjna z jednej strony. Niestety psiarze jak juz wychodza za miasto to spuszaja swoje psy bez kaganca. Zdarzyło sie klka razy że pieluś, neron, negro dostały po łbie pretem jak za blisko podeszły i z kwikiem poleciały do swoich włascicieli.
Żaden pieprz, noże i inne wynalazki. To moze jedynie rozjuszyc duzego kabana. Ale jak dostanie przez łeb prętem od razu traci rezon. Pieprz jest dobry na włascicieli.
Żaden pieprz, noże i inne wynalazki. To moze jedynie rozjuszyc duzego kabana. Ale jak dostanie przez łeb prętem od razu traci rezon. Pieprz jest dobry na włascicieli.
@up
Chodzisz na co dzień z prętem? Gdzie go sobie wsadzasz?
Chodzisz na co dzień z prętem? Gdzie go sobie wsadzasz?
"Chodzisz na co dzień z prętem? Gdzie go sobie wsadzasz?"
Napisałbym ze w dupę, ale obawiam się ze nie zrozumiesz.
Spokojnie, zrozumieliśmy. Chodzisz z prętem w dupie. Fajna historia ziomek.
@URAGE może dlatego, że taki pies który da radę człowiekowi jest z deczka większy i silniejszy od sierściucha.
poligon6 napisał/a:
"Chodzisz na co dzień z prętem? Gdzie go sobie wsadzasz?"
Fakt, trzeba być wyjątkowym pedałem, by to zrozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów