📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polska pod rządami PiSS, marna, kulejąca i nieporadna z jedynym atutem grozi Rosji.
Wielka Niezwyciężona Polska.
Do pierwszego strzału.
Do pierwszego strzału.
Te lwy pewnie myślały, że trujący ten pies jest. Jak taki mały i rzuca się, to musi mieć jakiś jad w zębach, czy truciznę w pazurach.
@up
Nie. Po prostu zwierzęta są "nieco" mądrzejsze niż polskie dresy i drapieżniki mają wrodzony instynkt każący im unikać zranienia (bo każde może się skończyć śmiercią, ot zupełnie jak "niewinny" strzał po mordzie w barze kończący się śmiercią obdarowanego), dlatego atak agresywnego napastnika to absolutna ostateczność. Na dokładnie tej samej zasadzie w Polsce niedźwiedzie czy wilki które mogą cię rozerwać w pół sekundy spierdolą w podskokach jak im wypadniesz zza rogu.
Nie. Po prostu zwierzęta są "nieco" mądrzejsze niż polskie dresy i drapieżniki mają wrodzony instynkt każący im unikać zranienia (bo każde może się skończyć śmiercią, ot zupełnie jak "niewinny" strzał po mordzie w barze kończący się śmiercią obdarowanego), dlatego atak agresywnego napastnika to absolutna ostateczność. Na dokładnie tej samej zasadzie w Polsce niedźwiedzie czy wilki które mogą cię rozerwać w pół sekundy spierdolą w podskokach jak im wypadniesz zza rogu.
skrimek napisał/a:
Jak zobaczysz debila na dachu z piwem to też powiesz że kozak, czy debil nieświadomy niebezpieczeństwa?
Wtedy zadzwonię po twoich rodziców aby ciebie ściągnęli z dachu.
Gerwazy Waligóra napisał/a:
Polska pod rządami PiSS, marna, kulejąca i nieporadna z jedynym atutem grozi Rosji.
Do pierwszego strzału.
Znów odstawiłeś leki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów