📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A ty nie śpisz?
piesek chyba oberwał - ten który ocalił telefon a może i życie powinien zrobić wszystko co jego mocy aby piesek przeżył - taki kompan to skarb szczegolnie w takim gównostanie
Polacco Sivusco napisał/a:
Gnat ? Kość czy spluwa?
Ze spluwą , pies byłby jeszcze groźniejszy
Zwłaszcza dzięki przeciwstawnemu kciukowi.
Con4terPro96 napisał/a:
piesek chyba oberwał - ten który ocalił telefon a może i życie powinien zrobić wszystko co jego mocy aby piesek przeżył - taki kompan to skarb szczegolnie w takim gównostanie
Z takimi wyrywnymi psami to nigdy nic nie wiadomo.
Dziś jest bohaterskim psem broniącym właściciela, a jutro zagryzie jakiegoś dzieciaka.
Zulu-Gula napisał/a:
Z takimi wyrywnymi psami to nigdy nic nie wiadomo.
Dziś jest bohaterskim psem broniącym właściciela, a jutro zagryzie jakiegoś dzieciaka.
Czyli wciaz pies na medal? To Brazylia, dzieciak tez za kilka lat probowalby wbic komus kose w plecy.
Con4terPro96 napisał/a:
Sól na rane z octem żeby z bólu zemdlał i się nie męczył dalej
W sumie już wiem po co mieć psa w takim miejscu, można kundlem się zasłaniać przed kulami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów