Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piesek chyba oberwał - ten który ocalił telefon a może i życie powinien zrobić wszystko co jego mocy aby piesek przeżył - taki kompan to skarb szczegolnie w takim gównostanie
Gnat ? Kość czy spluwa?
Ze spluwą , pies byłby jeszcze groźniejszy
Polacco Sivusco napisał/a:
Gnat ? Kość czy spluwa?
Zwłaszcza dzięki przeciwstawnemu kciukowi.
Con4terPro96 napisał/a:
piesek chyba oberwał - ten który ocalił telefon a może i życie powinien zrobić wszystko co jego mocy aby piesek przeżył - taki kompan to skarb szczegolnie w takim gównostanie
Z takimi wyrywnymi psami to nigdy nic nie wiadomo.
Dziś jest bohaterskim psem broniącym właściciela, a jutro zagryzie jakiegoś dzieciaka.
Zulu-Gula napisał/a:
Z takimi wyrywnymi psami to nigdy nic nie wiadomo.
Dziś jest bohaterskim psem broniącym właściciela, a jutro zagryzie jakiegoś dzieciaka.
Czyli wciaz pies na medal? To Brazylia, dzieciak tez za kilka lat probowalby wbic komus kose w plecy.
Con4terPro96 napisał/a:
Sól na rane z octem żeby z bólu zemdlał i się nie męczył dalej
danielxc717 napisał/a:
Sól na rane z octem żeby z bólu zemdlał i się nie męczył dalej
chwast
W sumie już wiem po co mieć psa w takim miejscu, można kundlem się zasłaniać przed kulami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie