18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Pieseł
VTY • 2014-04-03, 23:11
Wracam do domu ze szkoły - mój pies śpi na kanapie. Dostał w skórę.
Następnego dnia wracam do domu - pies śpi na posłaniu ale sprawdzam kanapę - jest ciepła, więc pies znowu dostaję w skórę.
Trzeciego dnia wracam do domu, pies stoi przy kanapie i dmucha na nią.
Ah te Piesy.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mYOUsick 2014-04-03, 23:32 9
powiem ci że dobre
Zgłoś
Kamas95 2014-04-04, 1:23 4
Jebać koty!
Zgłoś
!Timon 2014-04-04, 10:07 96
@up

Wolę kobiety ale Ty musisz mieć ciekawie.
Zgłoś
KiecolPB 2014-04-04, 14:29 13
"pieseł" - jak mnie takie coś wkurwia, powinien cie ten twój jebany "pieseł" upierdolić i rozerwać ci twoje rurki
Zgłoś
ozarimielin 2014-04-04, 14:31 3
psy nie potrafią dmuchać, pewnie stary nie lubi jak mu miejsce grzejesz
Zgłoś
i................a 2014-04-04, 15:03 4
źródło chociaż podaj, joemonster. org/ filmy/ 59826 (komentarze)
Zgłoś
blizzarder 2014-04-04, 15:22 10
Rozjebują mnie ludzie, którzy trzymają w mieszkaniu psa, ale nie pozwalają mu wchodzić na kanapę czy fotel. To po chuj tego psa trzymasz? Kochasz go kurwa czy nie? Ostatnio nawet czytalem na jakims forum o psach, ze ludzie kupuja klatke 1x1m i trzymaja w niej psa. Pierdolone cioty, psa traktuja jak zabawke.
Zgłoś
motoguru 2014-04-04, 15:47 1
blizzarder, Mam psa, który może włazić gdzie mu się podoba. Na kanapę, łóżko itp. Pod warunkiem, że człowiek tam nie siedzi ( w znaczeniu, pies nie może zająć miejsca człowieka ). Nie mam klatki dla niego, ale można to traktować jak jego "prywatną" i "osobistą" strefę. W znaczeniu pies może chodzić po mieszkaniu, ale tam jest jego miejsce. W tym miejscu nie można go karcić, czy chwalić. Jest to jego miejsce, gdzie Ty nie masz wstępu ( i vice versa, Ty masz miejsca, gdzie jemu nie wolno chodzić ). Psy dobrze czują się w takich warunkach - bezpiecznie i na "swoim".
Zgłoś
b1z 2014-04-04, 16:16 1
typie kup sobie kanape, a nie psu zajmujesz
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-04-04, 16:19 3
1. Psu nie wolno wchodzić do domu.
2. No dobra... Psu wolno wchodzić do domu, ale przebywać może tylko w pewnych pomieszczeniach.
3. Pies może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu wchodzić na meble.
4. Pies może wchodzić tylko na starą kanapę.
5. Niech będzie... Psu wolno wchodzić na wszystkie kanapy, ale nie wolno mu spać w łóżku.
6. No dobra... może spać w łóżku, ale tylko wtedy, kiedy mu się pozwoli.
7. Pies może spać w łóżku, kiedy chce, ale nie pod kołdrą.
8. Pies może spać pod kołdrą kiedy mu się pozwoli.
9. OK.... Pies zawsze może spać pod kołdrą...
10. Ludzie muszą pytać psa o pozwolenie żeby spać z psem pod kołdrą.
Zgłoś
ritu4l 2014-04-04, 17:43 5
crossdressphyxia napisał/a:

1. Psu nie wolno wchodzić do domu.
2. No dobra... Psu wolno wchodzić do domu, ale przebywać może tylko w pewnych pomieszczeniach.
3. Pies może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu wchodzić na meble.
4. Pies może wchodzić tylko na starą kanapę.
5. Niech będzie... Psu wolno wchodzić na wszystkie kanapy, ale nie wolno mu spać w łóżku.
6. No dobra... może spać w łóżku, ale tylko wtedy, kiedy mu się pozwoli.
7. Pies może spać w łóżku, kiedy chce, ale nie pod kołdrą.
8. Pies może spać pod kołdrą kiedy mu się pozwoli.
9. OK.... Pies zawsze może spać pod kołdrą...
10. Ludzie muszą pytać psa o pozwolenie żeby spać z psem pod kołdrą.

a później ludzie się dziwią, że psy zagryzają im dzieci.. do wychowania psa trzeba mieć jaja a nie pozwalać mu na wszystko "bo i tak by się nie nauczył".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem