Ostatnia najlepsza
Ostatnia najlepsza
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać mało im syfu w pokojach i sypialni, gdzie się pewnie pierdola z tą sobaką, to muszą jeszcze w kuchni wąchać jej dupsko. Co za przegrywy!
Na wet XIX
Własnie zrozumiałem twój przekaz podprogowy! Chcesz, żebyśmy dawali NA WET(ERYNARZY) 19 PLN!
Własnie zrozumiałem twój przekaz podprogowy! Chcesz, żebyśmy dawali NA WET(ERYNARZY) 19 PLN!
Cholerny coronawirus! Lecze go "łychą" i nic nie pomaga. To był misclick .
Ja na miejscu psa wylizałbym je cipę.
Może za kilka lat awansujesz na miejsce psa.
Na wet XIX wieczni chłopi nie jadali razem z bydłem z którym mieszkali, a tu durny pchlarz ma miskę w kuchni.
Widać mało im syfu w pokojach i sypialni, gdzie się pewnie pierdola z tą sobaką, to muszą jeszcze w kuchni wąchać jej dupsko. Co za przegrywy!
No popatrz, a Twoi rodzice pewnie jadali z Tobą przy jednym stole mimo wszystko. To dopiero poświęcenie.
Po za tym, wąchać psu dupsko? Fajnie się bawisz kolego
No popatrz, a Twoi rodzice pewnie jadali z Tobą przy jednym stole mimo wszystko. To dopiero poświęcenie.
Po za tym, wąchać psu dupsko? Fajnie się bawisz kolego
No popatrz mowa o durnych pchlarzach i już jakiś wielbiciel psich odbytów ujada
Na wet XIX wieczni chłopi nie jadali razem z bydłem z którym mieszkali, a tu durny pchlarz ma miskę w kuchni.
Masz ewidentny problem z osobowością, rodzice woleli przytulać zwierzęta zamiast Ciebie? To by wiele tłumaczyło.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów