18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawid0101 2023-02-21, 15:17 1
Manolito666 napisał/a:

I ten materiał powinno się obowiązkowo puszczać wszystkim miłośnikom psów. A jako, że ostatnimi laty to już nawet nie miłośnicy, a raczej wyznawcy psów, to może przyjdzie do tych ciasnych głów jakaś refleksja. Choć wątpię.

Jakbyś cokolwiek wiedział na temat psów to może byś wiedział, że niemalże większość posiadaczy psów nie wie z jakiego powodu je ma i co z nimi należy robić to tak jak posiadanie dzieci przez patologię....
Zgłoś
smoklol 2023-02-21, 15:21 6
Wszystkie te zawszone kundle do utylizacji na chuj..j komu to i tak nie przydatne
Zgłoś
Pepol 2023-02-21, 15:29 1
Jak te samochody stoją? Da się wyjechać?
Zgłoś
Siriuz 2023-02-21, 15:35 6
kinio7777 napisał/a:

Wskaż normalnego na tym portalu. Po za Tobą oczywiście..
Gowniak chodził przy ulicy, czy jakby go jebnął samochód to byłoby pk? Czy trzeba by prewencyjnie wybić wszystkich kierowców?

Kurwa, przecież gość napisał że w mieście nie ma miejsca na agresywne zwierzęta. Czego tu jeszcze nie rozumiesz? Czy może należysz do tych lewackich zjebów, którzy uważają, że w mieście również nie ma miejsca dla samochodów i kierowców? Jakby dzieciaka na ulicy potrącił samochód to wtedy stara do utylizacji - to chyba jasne.
Zgłoś
Kielu 2023-02-21, 16:20 1
Jakiś kretyn ostatnio pisał ze w Azji psa bezpańskiego nie uświadczysz....
Zgłoś
Rykba 2023-02-21, 16:41 1
fajny filmik pozdrawiam
Zgłoś
t................e 2023-02-21, 16:55 5
Ludzkie dziecko to najsłabsze stworzenie ja świecie
Zgłoś
cezaar83 2023-02-21, 17:24 2
Kurwa, szkoda tego dzieciaka.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-02-21, 17:29 20
Smalce luzem biegają zamiast się wytapiać w kotle.

Zgłoś
KuBuX 2023-02-21, 17:51 1
Sadistic - najlepszy przykład tabu w temacie gówniaków i psów
Zgłoś
shoe5maker 2023-02-21, 18:02 5
kinio7777 napisał/a:

Pierwsze primo to się pytam gdzie byli rodzice?! Taki szczaw nie powinien pozostawać be opieki..
Po drugie powiedz mi ile gowniakow czy nawet dorosłych zginęło od pogryzień, a ile psów zabito bez powodu..
Gdyby rodzice nie dali dupy, nic by się nie stało.

I to jest właśnie tego typu pitolenie. Po stronie kundlów jest wina bo potrafią ugryźć/zagryźć, ale nie bo winni są rodzice/potencjalny samochód. To prawda że jakby byli problemu by nie było. Twoje tłumaczenie jest podobne do gadania lewaków jakoby brudasy byli agresywni bo biali ich nie lubią. Zawiodły dwa zabezpieczenia no i jest dupa, ale od razu zaatakujmy tych drugich.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-02-21, 18:19 2
Dobre pieski, kochane mordeczki
Zgłoś
Mieszczuch 2023-02-21, 18:44
Manolito666 napisał/a:

I ten materiał powinno się obowiązkowo puszczać wszystkim miłośnikom psów. A jako, że ostatnimi laty to już nawet nie miłośnicy, a raczej wyznawcy psów, to może przyjdzie do tych ciasnych głów jakaś refleksja. Choć wątpię.

A potrafisz ocenić trzeźwo sytuacje i kraj w jakim do tego doszło? Że psy są bezpańskie i latają luzem i pewnie nie maja co żreć i pewnie rzuciły sie na chłopca? Hejtujecie non stop k*rwa psy,że kogoś atakuja lub zabijają ale od czegoś to jest zależne. Mam też psa i nigdy nikogo nie ugryzł i nie ugryzie. Moze nie wszystko ale wiele zalezy od wychowania psa,sam on sie nie wychowa,tak samo jak z dzieckiem. A tu widze wielcy znawcy co tylko pi*rdola o tym,ze pchlarze trzeba utylizowac. Wielu ludzi tez trzeba by bylo utylizowac ,a tak sie nie dzieje.
Zgłoś
Machut01 2023-02-21, 18:45 2
O kurde mole, myślę sobie po obejrzeniu filmiku, po czym patrzę przez 3 sekundy bez sensu w ścianę, biorę łyka browca, uświadamiam sobie, że chuj mnie jakiś bachor obchodzi i lecę dalej
Zgłoś
Małpkiskaczą 2023-02-21, 19:08 4
Marzy mi się taka sytuacja, takiego pchlarza zdeptałbym w para sekund, a na bydlaki mam w bagażniku kose., a jakby zabrakło to cokolwiek w oko lub duszenie. Wszystkie te gównopsy do uśpienia - pierwszy w kolejce jestem az się zesrałem z radości
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem