📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
KosmatyHui napisał/a:
Nie ruska pustoglowa szmato.
Masz jakiś problem kolego? Słyszałem, że Zeleński zaostrzył przepisy mobilizacyjne, o to chodzi?
W Polsce byłaby i tak wina kierowcy. Bo tak nam prawo znowelizował PiS, a Morawiecki jeszcze się chwalił, że to dzięki niemu piesi są bezpieczni jak nigdy wcześniej.
TwójCzarnyPan napisał/a:
W Polsce byłaby i tak wina kierowcy. Bo tak nam prawo znowelizował PiS, a Morawiecki jeszcze się chwalił, że to dzięki niemu piesi są bezpieczni jak nigdy wcześniej.
Pamiętaj, że największymi antysamochodziarzami są lewacy, więc tylko czekać co odpierdoli w tym temacie obecny rząd.
Siriuz napisał/a:
Pamiętaj, że największymi antysamochodziarzami są lewacy, więc tylko czekać co odpierdoli w tym temacie obecny rząd.
A jak nic nie odpierdoli, to będziesz zawiedziony? Bo nie odpierdoli, mogę się założyć. I jeszcze będzie walczył o uwalenie tego unijnego zakazu sprzedaży samochodów spalinowych w 2026, gdy w Brukseli będą ponownie debatować nad jego sensem. Tusk wie, że inaczej nie wygra kolejnych wyborów, a on jest pragmatyczny i wyrachowany do bólu. Nie wierzysz? To się zdziwisz.
Pomijam takie jednostki jak Trzaskowski bo on mówi do swojego specyficznego elektoratu.
Siriuz napisał/a:
Masz jakiś problem kolego? Słyszałem, że Zeleński zaostrzył przepisy mobilizacyjne, o to chodzi?
Nope, czekam kiedy twoj ukochany ojciec narodu zacznie wzywać na front takich jak Ty. Z karabachu sie juz wycofują, takze spodziewaj sie wkrotce wezwania do wku.
KosmatyHui napisał/a:
Nope, czekam kiedy twoj ukochany ojciec narodu zacznie wzywać na front takich jak Ty. Z karabachu sie juz wycofują, takze spodziewaj sie wkrotce wezwania do wku.
O to się nie martwię. Polski póki co nie udało wam się wciągnąć w tę przegraną wojnę. Gińcie tam za swojego przyszywanego wodza. Grasz w głupie gry - wygrywasz głupie nagrody.
majeńka napisał/a:
Ale co ma Polska wspólnego z twoim krajem?
Zakładam że sapiesz do mnie, więc odpowiadam - chuj mnie obchodzi co Ty w tym swoim Leningradzie myślisz na temat tego czy Polska należy do Polaków czy nie.
Nawiasem mówiąc, po chuj robicie burdel w tym wątku? Zróbcie sobie zrzutke na drony i przestańcie jojczyć wszędzie na złych Rusków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów