...już nie żyją, bo nieopodal w wodzie był zanurzony prawdopodobnie zerwany kabel, z którego wypłynęła energia elektryczna do wody i myk, pieski dostały nadmiaru energi, przez co się wykopyrtnęły. Przed nimi widać też innego psiego śmiałka, który ewidentnie przegrał walkę wcześniej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ile smalcu będzie
Chciałbym żeby tam jakiś fekalnoskóry wszedł 🫠
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Velture zaraz napisze, że to ukraincy zabili te psy, bo specjalnie przecieli kabel , bo przeciez wiadomo, że urkaincy są najgorsi
wez juz utkaj pizde, ukraincy to ci sie spuszczaja na ryj
dwa_palce_w_natalce napisał/a:
wez juz utkaj pizde, ukraincy to ci sie spuszczaja na ryj
Ha ha ha
Napisało ruskie konto, założone 2 miesiące temu. Towarzyszu onucew, prosze o inteligentma propagandę
Za takie bezmyślne i prymitywne posty, nie dostaniecie nawet złamanej kopiejki !!!
Napisało ruskie konto, założone 2 miesiące temu. Towarzyszu onucew, prosze o inteligentma propagandę
Za takie bezmyślne i prymitywne posty, nie dostaniecie nawet złamanej kopiejki !!!
propagande to masz na chacie jak ci matka mowi ze obiad a ty dostajesz kielbasą po mordzie od starego
Powiadomcie szybko najbliższy sklep z psią karmą że mniej towaru zejdzie.
dwa_palce_w_natalce napisał/a:
propagande to masz na chacie jak ci matka mowi ze obiad a ty dostajesz kielbasą po mordzie od starego
Towarzyszu onucew !
Baczność!
Piszesz do oficera prowadzczego ! Trochę szacunku. Bo zerwiemy kontrakt
Aha. I prosze pisać po Polsku, zgodnie z polska gramatyka i składnia!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów