📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psy musiały byś zdesperowane i wygłodniałe że na samą skórę i kości się rzuciły
Po sari wnoszę, że znów Indie. Bezdomne psy w Indiach to nawet nie tyle problem, co katastrofa, jeśli myśleć naszymi zachodnimi standardami. W dużych miastach jak Mumbaj czy New Delhi, nocami w chujowych dzielnicach, czy na obrzeżach slumsów grasują całe duże sfory kundli. Te cztery tutaj to małe piwo, zdarzają się sfory po kilkadziesiąt zdziczałych psów, gotowych rozszarpać na kawałki. Dla miejscowych to norma, nauczeni odstraszania różnymi sposobami. Pani Priya z filmiku nie miała farta ani zabezpieczenia.
Co Ty się czepiasz tych psów.?!
Dzieci tez Ci przeszkadzają.?
Pies to pies musi szczekać taka ich natura.
Eeee, nie chce mi się dalej pisać co zawsze słyszę od psiarzy więc przechodzę kolo takich sytuacji obojętnie a nawet mając mega wyjebane.
Dzieci tez Ci przeszkadzają.?
Pies to pies musi szczekać taka ich natura.
Eeee, nie chce mi się dalej pisać co zawsze słyszę od psiarzy więc przechodzę kolo takich sytuacji obojętnie a nawet mając mega wyjebane.
To chyba Indie, więc znajdzie się jakiś lampart, który te kundle upoluje.
Nie znacie się! To są psy specjalnie tresowane do uprzątanie ulic z bezdomnych.
wina baby. na pewno te pieski sprowokowała. one czuly się przerażone. Biedne psiny
długo im zajęło zebranie ekipy, dobrze że na szwagra z sąsiedniej wsi nie czekali
Mogła wypiąć gołą pupcie to przeszłyby do dupczenia. Brak instynktu samozachowawczego.
One się tylko chciały przywitać! Zobaczcie jak przyjaźnie machają ogonkami!
Sam mam psa, ale jestem zdania, że to bezdomne agresywne ścierwo należy wybić. Wiadomo, że większość tych psów skończyła tam przez zjebanych ludzi, ale nie może być tak, że dzikie psy sobie biegaja i ludzi atakują.
W wiedźminie 3 też były dzikie psy i tam się je traktowało mieczem .
Xevik20 napisał/a:
Sam mam psa, ale jestem zdania, że to bezdomne agresywne ścierwo należy wybić. Wiadomo, że większość tych psów skończyła tam przez zjebanych ludzi, ale nie może być tak, że dzikie psy sobie biegaja i ludzi atakują.
dzikie psy eliminują szkodniki, poza tym wcale nie jest powiedziane, że to są dzikie psy, może mają oszczędnych właścicieli, którzy je wypuszczają w nocy, żeby sobie coś upolowały, w Polsce na wsiach też tak robią
Na smalec kundle. Do gara i wytapiać tłuszcz że ścierwojadów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów