18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
leonidkacap 2024-12-07, 20:01 1
psy musiały byś zdesperowane i wygłodniałe że na samą skórę i kości się rzuciły
Zgłoś
WKND 2024-12-07, 20:04 11
Po sari wnoszę, że znów Indie. Bezdomne psy w Indiach to nawet nie tyle problem, co katastrofa, jeśli myśleć naszymi zachodnimi standardami. W dużych miastach jak Mumbaj czy New Delhi, nocami w chujowych dzielnicach, czy na obrzeżach slumsów grasują całe duże sfory kundli. Te cztery tutaj to małe piwo, zdarzają się sfory po kilkadziesiąt zdziczałych psów, gotowych rozszarpać na kawałki. Dla miejscowych to norma, nauczeni odstraszania różnymi sposobami. Pani Priya z filmiku nie miała farta ani zabezpieczenia.
Zgłoś
FulTun 2024-12-07, 20:15 1
Co Ty się czepiasz tych psów.?!
Dzieci tez Ci przeszkadzają.?
Pies to pies musi szczekać taka ich natura.
Eeee, nie chce mi się dalej pisać co zawsze słyszę od psiarzy więc przechodzę kolo takich sytuacji obojętnie a nawet mając mega wyjebane.
Zgłoś
Apolityczny 2024-12-07, 21:00 1
To chyba Indie, więc znajdzie się jakiś lampart, który te kundle upoluje.
Zgłoś
tars 2024-12-07, 21:45 1
Nie znacie się! To są psy specjalnie tresowane do uprzątanie ulic z bezdomnych.
Zgłoś
wild_skeptic 2024-12-07, 21:52 1
wina baby. na pewno te pieski sprowokowała. one czuly się przerażone. Biedne psiny
Zgłoś
paclawek 2024-12-07, 22:38 5
To była zemsta pchlorzy za strzelanie w Sylwestra!
Zgłoś
Nome 2024-12-07, 22:44
długo im zajęło zebranie ekipy, dobrze że na szwagra z sąsiedniej wsi nie czekali
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-07, 23:18
Mogła wypiąć gołą pupcie to przeszłyby do dupczenia. Brak instynktu samozachowawczego.
Zgłoś
420710247365 2024-12-07, 23:48 1
One się tylko chciały przywitać! Zobaczcie jak przyjaźnie machają ogonkami!
Zgłoś
Xevik20 2024-12-08, 1:21 3
Sam mam psa, ale jestem zdania, że to bezdomne agresywne ścierwo należy wybić. Wiadomo, że większość tych psów skończyła tam przez zjebanych ludzi, ale nie może być tak, że dzikie psy sobie biegaja i ludzi atakują.
W wiedźminie 3 też były dzikie psy i tam się je traktowało mieczem .
Zgłoś
Nome 2024-12-08, 2:00 2
Xevik20 napisał/a:

Sam mam psa, ale jestem zdania, że to bezdomne agresywne ścierwo należy wybić. Wiadomo, że większość tych psów skończyła tam przez zjebanych ludzi, ale nie może być tak, że dzikie psy sobie biegaja i ludzi atakują.
W wiedźminie 3 też były dzikie psy i tam się je traktowało mieczem .

dzikie psy eliminują szkodniki, poza tym wcale nie jest powiedziane, że to są dzikie psy, może mają oszczędnych właścicieli, którzy je wypuszczają w nocy, żeby sobie coś upolowały, w Polsce na wsiach też tak robią
Zgłoś
Piotrusz 2024-12-08, 9:46
Poważnie ją pieski obraziły
Zgłoś
psotna_cipka 2024-12-08, 19:04
Na smalec kundle. Do gara i wytapiać tłuszcz że ścierwojadów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem