Ja rozumiem ze wy psiarze bierzecie celowo psie penisy w rózne częsci ciała, ale normalny człowiek raczej nie podchodzi do łańcuchowego burka i nie trzyma mu penisa az przymarznie.
Swoja droga usmiałem sie jak norka, co za głupie bydle, aż szkoda kołkiem dobić jak takie zabawne numery wywija. rozumiem przywiazac psa do samochodu i zabrać na spacer, ale żeby pies sam do budy przymarzł LOL.
To, że proboszcz ci wkręcił, że "to" się do ust bierze, to cię oświecę: "nie". Nikt normalny, płci męskiej nie bierze chuja do ust. Nieważne czy ludzkiego, psiego, czy księdza proboszcza. Nawet jak mały poligon6 jest ministrantem i ksiądz mówi, że cię lubi i dostaniesz snickersa. Oszukali cię jak byłeś młody i od łykania tej spermy ci się poligon6 odpierdoliło.
On specjalne pastwi się nad tym psem. Było już tu nagranie z nim. Powinni go namierzyć i zastosować podobne tortury.
jesteś głupi niech kundel cierpi szkoda że u nas mrozów nie ma bo wszystko oszczane drzewa,latarnie,auta,motocykle,chodniki,ławki,sklepy,okna,krzaki,transformatory,domy.... itd WSZYSTKO na wysokość dziecka osikane lub wszedzie nasrane, jebane kundle
On specjalne pastwi się nad tym psem. Było już tu nagranie z nim. Powinni go namierzyć i zastosować podobne tortury.
On nie ma takiego długiego chuja jak ten pies
jesteś głupi niech kundel cierpi szkoda że u nas mrozów nie ma bo wszystko oszczane drzewa,latarnie,auta,motocykle,chodniki,ławki,sklepy,okna,krzaki,transformatory,domy.... itd WSZYSTKO na wysokość dziecka osikane lub wszedzie nasrane, jebane kundle
No własnie. A co ty zrobiłes by tak nie było? Rozrzuciłes przynajmniej kilka nasaczonych tłuszczem gabek by pies zeżarł i zatkał mu sie przewód pokarmowy i by zdechł w meczarniach?
P.S. Nie dziekuj za pro tipa
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Ja rozumiem ze wy psiarze bierzecie celowo psie penisy w rózne częsci ciała, ale normalny człowiek raczej nie podchodzi do łańcuchowego burka i nie trzyma mu penisa az przymarznie.
Swoja droga usmiałem sie jak norka, co za głupie bydle, aż szkoda kołkiem dobić jak takie zabawne numery wywija. rozumiem przywiazac psa do samochodu i zabrać na spacer, ale żeby pies sam do budy przymarzł LOL.
A dlaczego ty bierzesz penisa do ust ?
To, że proboszcz ci wkręcił, że "to" się do ust bierze, to cię oświecę: "nie". Nikt normalny, płci męskiej nie bierze ch*ja do ust. Nieważne czy ludzkiego, psiego, czy księdza proboszcza. Nawet jak mały poligon6 jest ministrantem i ksiądz mówi, że cię lubi i dostaniesz snickersa. Oszukali cię jak byłeś młody i od łykania tej spermy ci się poligon6 odpie**oliło.
A dlaczego ty bierzesz penisa do ust ?
Na nic wasze starania. Burze mózgów, wysilacie swoje szare komórki jak tylko możecie. Niestety wychodzą wasze krzywdy z dzieciństwa w kontekście poligona, oj przykre to, przykre. Wiecie, że poligon sobie nic z tego nie robi a wy się tylko wkurwiacie i kompromitujecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów