Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już niebawem nie będzie to nic nienormalnego. Chodzenie z pół gołą dupą już nie szokuje, to zaraz "gwiazdy" będą psity pokazywać na scenie, żeby tylko wzrok innych skupić. Pytanie, co będzie potem? Koncert + fisting? xD
Oby Maryle Rodowicz ten trend ominął.
ciesz się że kutasa nie miała
Już niebawem nie będzie to nic nienormalnego. Chodzenie z pół gołą dupą już nie szokuje, to zaraz "gwiazdy" będą psity pokazywać na scenie, żeby tylko wzrok innych skupić. Pytanie, co będzie potem? Koncert + fisting? xD
Chodzą słuchy ,że Szejbus wielgus zaczęła ćwiczyć Śpiew ...
Nie jesteś na czasie, bo już szczanie, obciąganie itp. są elementami koncertów i interakcja z publiką.
Jakoś w 2011 natrafiłem na ciekawą ruską "piosenkarkę" Katia Sambuca czy jakos tak. Generalnie na scenie spiewaly i się wachlowały i wkładały sobie rożne rzeczy w cipki.
Ty chyba kurwa pedał jesteś, każdy z nas widział wiele pięknych cipek, ale Ty widocznie widziałeś tą jedną jedyną i na inne nie chcesz patrzeć. Całkiem ładna Pani, ładna suknia, biust, cipeczka i nóżki. Buzia też ładna, tylko majtek zapomniała.
Z tym każdy z nas to przesądziłeś akurat, o mnie się nie martw ile było to nie będę gadał bo po chuj 😂
Tymczasem w zacofanej katolickiej Polsce:
Michał SCzpak. Kiedyś był w miarę normalny. A teraz - odjebało, jak "powiatowemu".
Też was dziwi, że pokazywana jest normalna, biologiczna kobieta jako piosenkarka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów