Baronessa napisał/a:
Za napierdalanego kacapa zawsze props! Ktoś przetłumaczy, o czym te orki pierdolą i za co wpierdol?
Za moich czasów (88 rocznik) jeszcze uczyli kacapskiego, ale na szczęście nie traciłem czasu na ten ścierwasty bełkot... Wolałem zawsze angielski.
Ci co go biją mówią, że najładniejsze i najbardziej sexowne są szczupłe kobiety z płaskim brzuchem i ładnymi buziami. Rudy mówi, że są pojebani, bo tylko grube lochy się fajnie rucha. Ci kręcący film i bijący rudego kacapa mówią, że jest chory i pojebany, jak można ruchać grube zwierzę. Gruba to oznaka słabej psychiki, wygląda wstrętnie i zaraz jebnie na nadciśnienie lub inne choroby związane z otyłością. Rudy mówi, że grube są lepsze, bo te chude nie starają się w łóżku, że gruba robi lepszego loda, na wszystko się zgodzi, można z nią eksperymentować, jest puszysta, fajniej się do takiej przytulić. No to ci bijący rudego mówią, by nie pierdolił takich herezji, że jeden z nich próbował kiedyś na domówce po kilku głębszych dobrać się do grubej, ale nawet mu stanąć nie mógł na widok nagiej grubej. Że jak zobaczył te fałdy tłuszczu to mało się nie zrzygał itp, itd.
Wrzuciłem nagranie w translator bo nie znam mowy orkowej, ale mam nadzieję, że przetłumaczyło z grubsza poprawnie. Nie musisz dziękować.