📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Rosji nawet pies jest jakiś inny
Byłem PEWIEN że szczoty wkręcą tego psa i będzie jakaś fajna akcja... Ja pierdole co za gówno.
Ale słodziak :3 Ale kiedyś się zdziwi jak go szczotki zawiną.
A w tle piękny podkład muzyczny.
W 23 sekundzie aż mu się z radochy "gitara" załączyła
@up Słyszałem terminoid "odruch rektopodalny", ale żeby ktoś zwał to tak melodyjnie i pieszczotliwie... oj, to chyba trzeba mieć doświadczenie w temacie
kickyourheadoff napisał/a:
W Rosji nawet pies jest jakiś inny
Przecież w tle słychać że to Niemcy
usuwajcie to raz dwa z Sadistic bo jeszcze jakiś murzyn a co gorsza czarnuch przyuważy film i zacznie kontynuować ten zwierzęcy proceder .... a co to to nie ja się na to nie godzę, chuj jestem tylko biednym polaczkiem który czyści auto na myjkach ręcznych raz w lato, no ale pomyślcie o waszych kierownikach, dyrektorach, prezesach w firmach gdzie norma nie schodzi poniżej 10 tysięcy fortepianów na minutę. Gdy taki Afroamerykanin się przetrze to nie dość, że zniknie w tłumie zwykłych uczciwych białych ludzi to jeszcze brud (tak to brązowe to gówno) przyczepi się do szczot które potem umyją auto waszego szefa ;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów