18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
mumin37 2020-11-04, 0:14 2
Zenonn napisał/a:

To może tak dla przypomnienia, bo coraz wcześniej się ciemno robi. Wyedukujcie bliskich, szczególnie
z pierwszego punktu. Jeśli na drodze nie ma wyznaczonego pobocza, to nie macie prawa popierdalac po czarnej(asfaltowej) części drogi, czyli jezdni.

Przeczytaj jeszcze raz, proszę, punkt pierwszy tego artykułu i powiedz, czy "nie macie prawa popierdalać po czarnej(asfaltowej) części drogi, czyli jezdni" jest prawidłowym stwierdzeniem z Twojej strony
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-11-04, 0:46 1
No chuj, selekcja naturalna.
Zgłoś
Zenonn 2020-11-04, 0:54 2
mumin37 napisał/a:

Przeczytaj jeszcze raz, proszę, punkt pierwszy tego artykułu i powiedz, czy "nie macie prawa popierdalać po czarnej(asfaltowej) części drogi, czyli jezdni" jest prawidłowym stwierdzeniem z Twojej strony

Jest. Użyłem skrótu myślowego. Jedzie auto- schodzisz z jezdni. Proste jak dupcenie. A święte krowy popierdalaja po czarnym, na jezdni, gdzie ledwo się dwa auta mieszczą, później afera bo lusterka rozbite o tą krowę albo o auto z przeciwka.
Zgłoś
BrunerOvned 2020-11-04, 0:59 5
mumin37 napisał/a:

ART. 11.
1. Pieszy jest obowiązany korzystać z chodnika lub drogi dla pieszych, a w razie ich braku – z pobocza. Jeżeli nie ma pobocza lub czasowo nie można z niego korzystać, pieszy może korzystać z jezdni pod warunkiem zajmowania miejsca jak najbliżej jej krawędzi i ustępowania miejsca nadjeżdżającemu pojazdowi.

Serio? Albo nie doczytałeś, albo jesteś młotem z wioski, gdzie nie ma chodników i przydrożnych latarni, a twój kurs prawa jazdy prowadził jakiś Rysiek w Kadecie. Z całym szacunkiem dla rozumnych wieśniaków. W takim miejscu się wychowałem i nie mam z tym żadnego problemu.
Przyjmij do wiadomości, że nawet jeśli zrobiłeś - jak ja - prawko w latach '90, to obowiązuje Ciebie ciągła znajomość przepisów. Na drzewo matole, zanim kogoś zabijesz.
Zgłoś
pnaj 2020-11-04, 1:25 2
Uczyli żeby po lewej chodzić, to wtedy lepiej widać nadjeżdżający samochód.
Rozbestwili pieszych z pierwszeństwem na przejściach, to teraz część melepetów już tak chodzi też po ulicy.
Zgłoś
s................l 2020-11-04, 2:49 4
Osoby poruszające się po zmroku poza terenem zabudowanym muszą mieć na sobie odblask – przepisy o ruchu drogowym tak stanowią. Nie zastosowanie się do przepisów grozi nie tylko utratą życia lub zdrowia, ale też mandatem.
Zgłoś
cosworth 2020-11-04, 3:12 1
Jak ma tak zajebiscie światła ustawione to jeszcze nie jednego pierdolnie.
Zgłoś
p47 2020-11-04, 3:14
Filmik z przed ponad roku.. 4 dni temu mi na yt w polecanych pokazlo.
Zgłoś
35i 2020-11-04, 5:36
p47 napisał/a:

Filmik z przed ponad roku.. 4 dni temu mi na yt w polecanych pokazlo.

No i fajnie. Tylko, że za taki wpis można zarobić ostrzeżenie. Cytując moderatora: "Chuj to kogo obchodzi".
Zgłoś
Kurde26 2020-11-04, 7:34
Myślę że kierowca ma trudne chwile przed sobą.
Zgłoś
Justynka99 2020-11-04, 8:20
Jednak trzeba wziąć pod uwagę, że kamerka ma dużo gorszą jakość, niż ludzkie oko. Kierowca, który w takich warunkach nie widzi pieszego powinien mieć odebrane prawko po badaniach okulistycznych. Odblaski pomagają widzieć z większej odległości, ale i bez odblasków pieszych widać jak ktoś patrzy na drogę a nie na smartfona. Gdyby tak nie było, to w mojej okolicy rowy byłyby pełne zwłok, bo mimo wszystkich kampanii odblasków używa bardzo mało ludzi. Zresztą nie musi to być nawet koniecznie odblask. Może to być chociażby biała czapka, czy szalik i już ułatwi sprawę.
Zgłoś
Pedofilek 2020-11-04, 8:32
miód na me oczęta. jednego debila mniej
Zgłoś
essek 2020-11-04, 8:52
Fajnie, tylko polska plokulatula na łbie stanie, żeby temu kierowcy coś wcisnąć i go skazać, jak nie prędkość to ciśnienie w oponach.
Zgłoś
Seba9004 2020-11-04, 10:05
r061071 napisał/a:

za leszcza to możesz za przeproszeniem w swoją cipe zarobić

Baranie niedorozwiniety, te tempe kurwy lazły po niewlasciwej stronie jezdni, bez odblakow i jak bys nie zauwazyl to znajdowal sie na pasie ruchu a nie na poboczu. Po to kurwa ktos wymyslil przepis i chodzeniu w kietunku przrciwnym do kierunku jazdy zeby takie ameby umyslowe jak ten rozjechany kebab mogly uniknac potracenia.
Zgłoś
koxu42 2020-11-04, 10:14
Też o mało bym nie rozjechał chłopa na pasach bo były słabo oświetlone a typ był cały na czarno jak ninja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem