📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jednego debila mniej.
Od 0:50 Ale szału nie ma
"StalowyNożyk" Nauczą się cwele po której stronie się chodzi.
A może to twoi krewni byli
r061071 napisał/a:
Nie zesraj się leszczu.
Chuj z pieszymi, niech zdychają.
StalowyNożyk napisał/a:
Nie zesraj się leszczu.
Chuj z pieszymi, niech zdychają.
za leszcza to możesz za przeproszeniem w swoją cipe zarobić
Szkoda kierowcy i jego mienia. Całe szczęście, że nie odbił za mocno w lewo, bo by kolejne niewinne osoby ucierpiały.
Szkoda, że tylko jeden debil został wyeliminowany, a nie cały komplet kręgli idący nie tą stroną co trzeba.
Szkoda, że tylko jeden debil został wyeliminowany, a nie cały komplet kręgli idący nie tą stroną co trzeba.
Frycowe z górnej półki.
Sam kiedyś trzepnąłem gościa. Na szczęście z naprzeciwka nic nie jechało, zdążyłem odbić i oberwał tylko lusterkiem. Poleciał do rowu, pomogłem mu wydostać się z niego i udzieliłem pomocy. Generalnie tylko rozwalił łokieć, kiedy się wjebał w jakieś krzaki. Niemniej po udzieleniu pomocy miałem wielką ochotę mu pierdolnąć tak, żeby znów wylądował w rowie, bo co mi się dzieciaki wystraszyły, to Ich....
Jebać prądem debili chodzących po zmierzchu w ciemnych szmatach po nieodpowiedniej stronie drogi, bez kamizelek!
Sam kiedyś trzepnąłem gościa. Na szczęście z naprzeciwka nic nie jechało, zdążyłem odbić i oberwał tylko lusterkiem. Poleciał do rowu, pomogłem mu wydostać się z niego i udzieliłem pomocy. Generalnie tylko rozwalił łokieć, kiedy się wjebał w jakieś krzaki. Niemniej po udzieleniu pomocy miałem wielką ochotę mu pierdolnąć tak, żeby znów wylądował w rowie, bo co mi się dzieciaki wystraszyły, to Ich....
Jebać prądem debili chodzących po zmierzchu w ciemnych szmatach po nieodpowiedniej stronie drogi, bez kamizelek!
r061071 napisał/a:
za leszcza to możesz za przeproszeniem w swoją cipe zarobić
Haha pojechał Ci po rajtuzach pedale i nie umiesz się odgryźč! hahaha leszcza w cipie chodujesz?
r061071 napisał/a:
"StalowyNożyk" Nauczą się cwele po której stronie się chodzi.
A co? Ty swoją rodzinę zwalniasz z odpowiedzialności za glupotę?
Dupaapud napisał/a:
Haha pojechał Ci po rajtuzach pedale i nie umiesz się odgryźč! hahaha leszcza w cipie chodujesz?
chujowo żebrzesz o piwo...
To może tak dla przypomnienia, bo coraz wcześniej się ciemno robi. Wyedukujcie bliskich, szczególnie
z pierwszego punktu. Jeśli na drodze nie ma wyznaczonego pobocza, to nie macie prawa popierdalac po czarnej(asfaltowej) części drogi, czyli jezdni.
ART. 11.
1. Pieszy jest obowiązany korzystać z chodnika lub drogi dla pieszych, a w razie ich braku – z pobocza. Jeżeli nie ma pobocza lub czasowo nie można z niego korzystać, pieszy może korzystać z jezdni, pod warunkiem zajmowania miejsca jak najbliżej jej krawędzi i ustępowania miejsca nadjeżdżającemu pojazdowi.
2. Pieszy idący po poboczu lub jezdni jest obowiązany iść lewą stroną drogi.
3. Piesi idący jezdnią są obowiązani iść jeden za drugim. Na drodze o małym ruchu, w warunkach dobrej widoczności, dwóch pieszych może iść obok siebie.
z pierwszego punktu. Jeśli na drodze nie ma wyznaczonego pobocza, to nie macie prawa popierdalac po czarnej(asfaltowej) części drogi, czyli jezdni.
ART. 11.
1. Pieszy jest obowiązany korzystać z chodnika lub drogi dla pieszych, a w razie ich braku – z pobocza. Jeżeli nie ma pobocza lub czasowo nie można z niego korzystać, pieszy może korzystać z jezdni, pod warunkiem zajmowania miejsca jak najbliżej jej krawędzi i ustępowania miejsca nadjeżdżającemu pojazdowi.
2. Pieszy idący po poboczu lub jezdni jest obowiązany iść lewą stroną drogi.
3. Piesi idący jezdnią są obowiązani iść jeden za drugim. Na drodze o małym ruchu, w warunkach dobrej widoczności, dwóch pieszych może iść obok siebie.
Łażenie po właściwej stronie ma większe znaczenie niż chujowy odblask który i tak zostałby przyćmiony przez oślepiające światła auta z naprzeciwka.
Pieszy widząc reflektory nadjeżdżającego auta bez trudu zdoła zrobić krok w bok a taki debil lezący odwrócony placami do jadących pojazdów całkiem zasłużenie ma garaż z dupy za swą głupotę.
Pieszy widząc reflektory nadjeżdżającego auta bez trudu zdoła zrobić krok w bok a taki debil lezący odwrócony placami do jadących pojazdów całkiem zasłużenie ma garaż z dupy za swą głupotę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów