📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze, jednego pieszego karalucha mniej Skoro babsko jest na tyle głupie, że nawet nie wpadło jej do łba, by się upewnić, że kierowca ciężarówki ją widzi, to chuj jej w dupę.
Gmork napisał/a:
Bardzo dobrze, jednego pieszego karalucha mniej Skoro babsko jest na tyle głupie, że nawet nie wpadło jej do łba, by się upewnić, że kierowca ciężarówki ją widzi, to chuj jej w dupę.
Czekam az Ci matke albo zone ( co w tym przypadku jest niemozliwe ) ktos rozjedzie:)
Gmork napisał/a:
W tym przypadku nie chuj a ciężarówka.
Etr440 napisał/a:
Czekam az Ci matke albo zone ( co w tym przypadku jest niemozliwe ) ktos rozjedzie:)
Pierwszy komentarz i już tak się gówniaczek obsrał
Kierowca próbuje jeszcze dobić? Jakby po prostu przejechał po nogach to połamane, ale parkując na nich zwyczajnie je miażdży. ..
Gmork napisał/a:
czekam az ci tak dzieci przejedzie. serio, czekam na to, bo to moze byc za moment
plastic napisał/a:
czekam az ci tak dzieci przejedzie. serio, czekam na to, bo to moze byc za moment
dzieci to nie stara baba, która powinna juz wiedziec jakie zagrorzenie czycha na drodze
jak dla mnie wasze komentarze maja identyczny wydzwiek niczym sie nie rózna
Do osób czytających komentarze - małe sprostowanie, zanim ktoś nazwie mnie głupim chujem po chemioterapii: w miejscu drugiego "że" powinno być "czy". Przepraszam, dziękuję i do widzenia.
ps. pieszych jebać prądem
ps. pieszych jebać prądem
I po komentarzach widać, jakie "mądre" i "ogarnięte" społeczeństwo mamy..
Naprawdę nikomu nie przyszło do głowy, że głównym winnym jest zarządca drogi i miejscowe władze???
Naprawdę nikomu nie przyszło do głowy, że głównym winnym jest zarządca drogi i miejscowe władze???
Wszyscy, co czekają, aż Gmorkowi rozjedzie matkę, żonę czy dzieci - Was też tak powinni rozjechać. Kurwa ponad 30 wiosen łażę po ruchliwym mieście i jeszcze ani razu nie przyszło mi zakradać się do ciężarówki na chodzie i włazić jej pod machę! Moja ślepa i głucha babka 93 lata żyła i też nigdy tak nie zrobiła! Nawet, jak byłem dzieckiem, to ani ja ani żaden mój rówieśnik nie wpadł na taki zjebany pomysł! To trzeba mieć specjalne zdolności do tego!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów