Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Barany jebane !!! Stał na pasach, kierowca samochodu widząc pieszego musi ustąpić. A ten jebany śmieć z tego gruzu nawet widząc pały nie ustąpił. Jebać cweli którzy jeżdżą takim syfem, jebani narcyzi i egoiści, droga nie jest tylko dla was... TFU !
Gruzu? Twój odbyt musi bardzo cię szczypać
Wina kierowcy, bo powinien się zatrzymać i ustąpić pierwszeństwo.
Wina pieszego, bo pieszemu nie wolno wejść na jezdnię, dopóki pojazd całkowicie się nie zatrzyma. Zgodnie z prawem nawet jak kierowca mruga światłami, czy macha ręką - nie wolno wejść do momentu, aż całkowicie się zatrzyma.
Zatrzymanie prawka na rok - tak bym to widział.
wielu powie ze kurwa sie znam, a no kurwa znam bo przez to ze tak zrobiłem ojebałem 1 test na prawko kurwa i żem sprawdził, ogólnie prawo mówi ze jeżeli z Twojej lewej nie ustępuje albo nie daje oznak ze bedzie ustępował nie możesz tamować ruchu
Barany jebane !!! Stał na pasach, kierowca samochodu widząc pieszego musi ustąpić. A ten jebany śmieć z tego gruzu nawet widząc pały nie ustąpił. Jebać cweli którzy jeżdżą takim syfem, jebani narcyzi i egoiści, droga nie jest tylko dla was... TFU !
Widząc policjantów zatrzymujących się przed pasami i puszczających pieszą kurwę, zdrowy rozsądek nakazywałby też się zatrzymać, ale ten kierowca nie zachował się tak, i piwko dla niego za trzymanie się własnych zasad. Pieszy robal ma stać i czekać aż będzie wolne (głównie dla własnego bezpieczeństwa).
Jak zawsze będę stał na pasach, i będę widział debila w gruzie będę rzucał kamieniem w szybę , może egoista się obudzi że nie jego gruz ma pierwszeństwo...
Teraz to już dojebałeś do pieca. Wygląda to na metodę połowu ryb, bo nawet niedojebany umysłowo dzieciak nie napisałby czegoś takiego.
Gruzu? Twój odbyt musi bardzo cię szczypać
a jak nazwac stare jak swiat e39 z dziurawą podłogą i padniętą pompą progową? xD bemy to smietniki, kazdy normalny czlowiek to dostrzega, te auta nie maja w sobie nic ciekawego
a jak nazwac stare jak swiat e39 z dziurawą podłogą i padniętą pompą progową? xD bemy to smietniki, kazdy normalny czlowiek to dostrzega, te auta nie maja w sobie nic ciekawego
Już nie przesadzaj. To byłyby całkiem fajne auta, gdyby nie umiłowały ich tak sobie jebane czereśniaki.
Chuja zrozumielu, zaraz znowu kogoś opierdolą, albo pobiją, a jak wojna to spierdolą do niemiec bezpaństwoscy złodzieje. Albo do Radomia na call center...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów