Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa, ludzie myślcie trochę...
Do kogo ty piszesz? To było retoryczne pytanie ,,czy pieszy może WTARGNĄĆ na przejście".
Barany jebane !!! Stał na pasach, kierowca samochodu widząc pieszego musi ustąpić. A ten jebany śmieć z tego gruzu nawet widząc pały nie ustąpił. Jebać cweli którzy jeżdżą takim syfem, jebani narcyzi i egoiści, droga nie jest tylko dla was... TFU !
Powiedz kiedy prze przejście będziesz przechodził
Dziad jebany symulant chciał wymusić odszkodowanie.
Powiedz kiedy prze przejście będziesz przechodził
Dziad jebany symulant chciał wymusić odszkodowanie.
Jak zawsze będę stał na pasach, i będę widział debila w gruzie będę rzucał kamieniem w szybę , może egoista się obudzi że nie jego gruz ma pierwszeństwo...
Pieszy nie przejdzie - cóż tego nie wiesz lecz jest przy pasach i kierowcy zasranym obowiazkiem jest sie zatrzymać! Przyjedź do Niemiec i sie przekonasz jak to jest?! Ale jak toś jest cepem i woli gnać - ten traci prawko i PRAWIDŁOWO!
kto takich rzeczy nie ogarnia powinien sie przesiac kurwa na chulajnoge bo widac z daleka ze koles jest przy pasach i planuje przejsc ale ten leser w jebanej bmce ze szrota przejawia syndrom bozka bo jak "ja miec auto i kierowac jam jest krul tych drug " tfu jebac taka mentalnosc
Barany jebane !!! Stał na pasach, kierowca samochodu widząc pieszego musi ustąpić. A ten jebany śmieć z tego gruzu nawet widząc pały nie ustąpił. Jebać cweli którzy jeżdżą takim syfem, jebani narcyzi i egoiści, droga nie jest tylko dla was... TFU !
od 11 tej do 14 tej sekundy filmu widać jak jegomość idzie wzdłuż drogi, w momencie czyli między 14 tą a 15 tą obrót o 90st. i wchodzi na pasy, wg Twojego rozumowania w terenie zabudowanym najlepiej pchać pojazd. Jeżeli koleś ma w BMW kamerę MO może mu co najwyżej zyczyć szerokości. Pieszy ma pierwszeństwo ale ma wejść na pasy nie powodując zagrożenia dla siebie i innych użytkowników drogi.Poczytaj nowelizację kodeksu z zrozumieniem.
P.S ws MO jak ktoś napisał,byle ukarać i podniesć wskaźnik. Tak naprawdę nic nie mają. Czymkolwiek jadąc ta odległosć nie daje szans na wyhamowanie nawet przy 40km/h.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów