18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Pieszy pod koła
m................t • 2013-05-21, 10:05
Oczywiście sytuacja zdarzyła się w Rosji, chyba nie było co zbierać.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Marllix 2013-05-21, 10:10 4
Pewnie miał co nieco %,na pewno z tego wyjdzie,tylko musi dojść do siebie
Zgłoś
J................� 2013-05-21, 10:25 57
Ludzie to debile.
Typowi naprawdę ciężko było wpaść na to, że jak ktoś przejdzie takiej ciężarówce tuż przed maską, to kierowca nie ma szansy na to, by go zobaczyć?
Niektórych ciężko jest dostrzec i z Fiata Ducato, jak są niscy oczywiście, a co dopiero z tego pojazdu.
A teraz kierowca będzie miał problemy i całkiem możliwe, że spapraną psychikę.
Zgłoś
kacpereczeq12 2013-05-21, 11:35 17
Dobrze że ludzie to debile i nie myślą. Więcej materiału na sadistica
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-05-21, 12:48 22
kacpereczeq12 napisał/a:

Dobrze że ludzie to debile i nie myślą. Więcej materiału na sadistica

Cóż za wirtualny socjopata z ciebie. Zero współczucia, prawdziwy twardziel. Zapewne odżywiasz się drutem kolczastym i srasz napalmem.
Zgłoś
kucma19 2013-05-21, 13:06 8
@UP ale kogo ty chcesz współczuć? Ruska? A moze to byl zyd. Zastanawiales sie nad tym?
Zgłoś
srasshole 2013-05-21, 13:09 13
ja chodze wiecznie smutny i przygnebiony bo ludzie gina.
Zgłoś
kurczak94 2013-05-21, 13:16 2
Gostek powinien też pomyśleć, że przy takim dużym samochodzie, martwe pole jest dosyć spore i nie można sobie tuż przed maską przechodzić. No ale co kraj to obyczaj. Tam tak widocznie lubią
Zgłoś
Loaloa 2013-05-21, 13:27 3
Tzw. martwa strefa, chyba nia macie wątpliwości skąd się wzięła ta nazwa.
Zgłoś
DawidJDM 2013-05-21, 13:42
Mógł kurwa jeszcze spróbować przejść między osiami z tyłu to byłby lepiej widoczny dla kierowcy.
Zgłoś
stahkh 2013-05-21, 13:47 10
Czekałem aż ktoś z tyłu wyjedzie 150 km/h i skosi któregoś, a tu taka niespodzianka!
Zgłoś
Santoryn 2013-05-21, 13:52 1
Wina pieszego, kierowca nie mógł go widzieć . Debili nie jest szkoda.

Za to mamy materiał szkoleniowy, jak nie przechodzić przez pasy a chyba każdemu z nas zdarzy się wchodzić "skosem" na przejście dla pieszych.
Zgłoś
Newbie2010 2013-05-21, 13:59
Koleś nawet w takim momencie kichnął!
Zgłoś
mars0015 2013-05-21, 14:07
a może to było samobójstwo?
Zgłoś
c................a 2013-05-21, 15:00 1
Czy ja jestem jakiś ślepy,przejechał po nim,pojechał dalej a po nim ani śladu...Ale w końcu to rusek,może się wkur**ł,złapał ręką za tłumik,przelazł podwoziem aż do kabiny i natłukł kierowcy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem