obrażenia pieszego : liczne obtarcia i ogólne potłuczenie zero złamań
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
obrażenia pieszego : liczne obtarcia i ogólne potłuczenie zero złamań
Pieszy jak żyje to mandat za przechodzenie w niedozwolonym miejscu. Kierowca mandat za przekroczenie linii podwojnej ciągłej. Jestem ekspertę. Obu pólna wina.
poniosło go solidnie
Kierowca sadol, ani słowem się nie odezwał, przyznać się, który to?
dobre bo polskie.
Tak kończą frajerzy. Bo jak nazwać kogoś, kto ma za nic swoje bezpieczeństwo? Sam nie zawsze przechodzę po przejściu, ale nigdy, nawet jak jestem najebany, nie wchodzę na jezdnię bez rozejrzenia się, czy się pod coś nie wpierdolę.
Jak jest się tępym chujem i nie chce się przejść parę metrów dalej gdzie jest przejście, to tak się kończy! Dobrze mu tak, samochód popsuł
Najlepsze są te kurwy, które zaopatrują się w rejestrator tylko po to, żeby w razie czego bronić swojej dupy. A jak zdarza się wypadek, który ich nie dotyczy to siedzą jak pizdy w aucie i czekają, aż ktoś inny podbiegnie do poszkodowanego. Kurewski naród.
jinn napisał/a:
Najlepsze są te kurwy, które zaopatrują się w rejestrator tylko po to, żeby w razie czego bronić swojej dupy. A jak zdarza się wypadek, który ich nie dotyczy to siedzą jak pizdy w aucie i czekają, aż ktoś inny podbiegnie do poszkodowanego. Kurewski naród.
Bo powinien porzucić swoje dziecko i lecieć jako 10 pomagać, najlepiej to gdyby jeszcze wziął tego poszkodowanego i postawił do pionu jak w rosji...
Kierowca z rejestratorem - wyprzedzanie na pasach, niezachowanie odstępu od rowerzysty, a później po wyprzedzeniu go zachowanie się jak pizda i niezostawienie odpowiedniej ilości miejsca z prawej strony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów