📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pif paf, w płuco traf, dobrze straw stuff, unikaj gaf... Didżej nie wyłączaj sprzętu...niech siła wzmacniacza przytłacza słuchacza, niech szmata się rozkracza dla dobrego ściemniacza...
ktoś zna?
ktoś zna?
schammann, Tak. Takich "rapsuw" to nadal lubię posłuchać. Czego nie mogę powiedzieć o reszcie spierdolonej Polskiej sceny HH, no z małymi wyjątkami.
Pod serewrem do Sadola:
-siema, jest Bongman?
-czekaj, zara, nie ma, chyba, cos tam pierdoli ze jakies kraby...
-kurwa... a mody sa?
-czekaj ziom... eeee! są tam gdzie te leniwe swinie??? - nie ma, wszyscy zaparzaja jedna zupke chinska, odprawiaja nad nia jakie modly, zeby Rax nie dojebal jakiegos posta ktorego beda musieli usunac, a strasznie im sie nie chce...
-no ja jebie... a nie macie jakis kurew do odstarzlu?
-... no mamy:
JesusChytrus, JesusChytrós, Bongichryst, 3razytaknalewice
- pif paf pif paf
-siema, jest Bongman?
-czekaj, zara, nie ma, chyba, cos tam pierdoli ze jakies kraby...
-kurwa... a mody sa?
-czekaj ziom... eeee! są tam gdzie te leniwe swinie??? - nie ma, wszyscy zaparzaja jedna zupke chinska, odprawiaja nad nia jakie modly, zeby Rax nie dojebal jakiegos posta ktorego beda musieli usunac, a strasznie im sie nie chce...
-no ja jebie... a nie macie jakis kurew do odstarzlu?
-... no mamy:
JesusChytrus, JesusChytrós, Bongichryst, 3razytaknalewice
- pif paf pif paf
up3 o Boże,rymy tworze.
W Filadeldfii, piszmy po polsku :/ Niedlugo London nami zawladnie ;d
....w krawacie klient mniej awanturujący się ...
I will wear you like a condom.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów