18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
SirMajkel 2017-11-13, 12:35 26
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-11-13, 13:58
SirMajkel, Dziękuje! Szukałem tej wersji.
Pozdrawiam!
Zgłoś
s................s 2017-11-13, 15:35
Nie wiem jak oni sie starają ale według mnie to strasznie trudne żeby coś takiego zrobić

in sprawa że hamburgery częstą trzymają broń załądowaną nie wiem po chuj
Zgłoś
e................s 2017-11-13, 19:18
niektórzy od razu rodzą się generałami armii sowieckiej
Zgłoś
BigDaddyD 2017-11-13, 19:38 9
shokobons napisał/a:

Po to aby czuć się bezpiecznym i nie zwlekać, gdy np. przyjdzie do Ciebie do domu bandyta . W Polsce to bandyta ma więcej praw od Ciebie i przyzwolenie na to by to on strzelił do Ciebie pierwszy, bo przecież u nas nie można trzymać nabitej broni w domu, musisz mieć ją generalnie w sejfie- przynajmniej w większości rodzajów pozwoleń jak się nie mylę, i jeszcze wydać strzał ostrzegawczy
Zgłoś
Dżizas_kurde 2017-11-14, 21:59 3
Cytat:

Bo niezaładowana jest równie przydatna jak kij od szczotki...

Cytat:

W Polsce to bandyta ma więcej praw od Ciebie i przyzwolenie na to by to on strzelił do Ciebie pierwszy, bo przecież u nas nie można trzymać nabitej broni w domu, musisz mieć ją generalnie w sejfie- przynajmniej w większości rodzajów pozwoleń jak się nie mylę, i jeszcze wydać strzał ostrzegawczy

Kolejny "ekspert-gawędziarz"

Polemika:
Cytat:

W Polsce to bandyta ma więcej praw od Ciebie

Ma dokładnie tyle samo praw co ty.
Problem polega na tym że ty musisz ich przestrzegać, żeby nie być bandytą - on nie musi.

Cytat:

przyzwolenie na to by to on strzelił do Ciebie pierwszy,

Pierdolisz kocopoły jakby ci zęby szły - nie ma takiego prawa , nie było i nigdy nie będzie.
Masz prawo "zapobiec" bezprawnemu bezpośredniemu zamachowi na jakiekolwiek dobro chronione prawem.

Cytat:

bo przecież u nas nie można trzymać nabitej broni w domu

Kto ci takich pierdół naopowiadał niuniu ?
Masz prawo nawet nosić przy sobie załadowaną broń chodząc nawet po bułki do sklepu...
W domu masz prawo mieć przy sobie załadowaną broń.
I możęsz 24h na dobę w domu chodzić z naładowanym karabinkiem systemu AK , czy też strzelbą gładkolufową , w samych gaciach....
Bo Polskie prawo na to zezwala. U siebie w domu (na swojej posesji)

Cytat:

musisz mieć ją generalnie w sejfie

Masz obowiązek przechowywać ją w urządzeniach conajmniej klasy S1 według polskiej normy 14450....
A nie "trzymać" jeżeli broń nie jest pod twoim nadzorem to ma być w urządzeniu klasy S1 a nie w sejfie...
(większość sejfów nie ma S1)

Cytat:

przynajmniej w większości rodzajów pozwoleń jak się nie mylę

Mylisz się...

Cytat:

i jeszcze wydać strzał ostrzegawczy

Absolutnie nic z tych rzeczy..>

Nie błysnąłeś kolego. Wręcz przeciwnie - zbłaźniłeś się i powtarzasz kocopoły zasłyszane od wujka janusza... który kiedyś kupił wiatrówkę na bazarze...

Koledzy strzelcy z Sadola się pewnie ze mną zgodzą... wiele osób jest tutaj posiadaczami broni, (z niektórymi mam kontakt stały ) więc... skończ proszę pierdolić i doczytaj ...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem