Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wielokrotnie marzyłem o takiej śmierci przez długotrwałą i wyniszczającą depresję. Czasem człowiek po prostu nie widzi już żadnej nadziei i chce zgasić światło na zawsze.
To na co czekasz ? Bo jeśli myslisz, że komuś tutaj będzie ciebie żal to jesteś w wielkim błędzie.
Wielokrotnie marzyłem o takiej śmierci przez długotrwałą i wyniszczającą depresję. Czasem człowiek po prostu nie widzi już żadnej nadziei i chce zgasić światło na zawsze.
Rozwiązanie dla ludzi ograniczonych, nie zmuszających się do myślenie, którzy idą tylko na łatwiznę, a jakiekolwiek przeciwności losu, z którymi większość radzi sobie bez problemu, dla nich jest powodem do samobójstwa.
Pamiętaj to nie twoja wina, weź coś tam poskrobaj na kartce zawczasu, bo nigdy nie wiadomo kiedy ulżysz innym
To było tylko PIF a nie pełne PIF PAF jak sugeruje tytuł!
Rozwiązanie dla ludzi ograniczonych, nie zmuszających się do myślenie, którzy idą tylko na łatwiznę, a jakiekolwiek przeciwności losu, z którymi większość radzi sobie bez problemu, dla nich jest powodem do samobójstwa.
Zamilcz głupcze ograniczony umysłowo. Ludziom zawsze wydaje się, że ktoś popełnia samobójstwo, bo ma jakieś problemy w życiu. Żona go zdradza , długi, czy inne pierdoły Tymczasem depresja, to zwyczajny niedobór chemii w mózgu. Noradrenalina, serotonina, dopamina, itp... Każdego może dopaść, niezależnie od wieku, czy statusu materialnego. Czasami zwykła monotonia życia sprawia, że człowiek się wypala.
Też o tym myślałam. Niestety, albo stety broń jest ciężko dostępna w PL. Wieszanie się jest strasznie uwłaczające. Przykry widok dla rodziny. Z dachu nie odważyła bym się skoczyć.
i jak wyszedłeś z tego?
Pierdolisz głupoty. Jak jeszcze sobie nie zafundowałeś przejażdżki na przodzie lokomotywy, to jeszcze nie jest za późno. Taki Putin albo Kaczyński trują życie takim jak my. Serio chcesz zmarnować swoje życie?
To na co czekasz ? Bo jeśli myslisz, że komuś tutaj będzie ciebie żal to jesteś w wielkim błędzie.
Ciebie za to już nikomu nie jest żal, gówno nas obchodzi, że ojciec cię posuwał jak byłeś mały.
Ciebie za to już nikomu nie jest żal, gówno nas obchodzi, że ojciec cię posuwał jak byłeś mały.
Chyba ci się adresaci pomylili synek.
Chyba ci się adresaci pomylili synek.
Synek to Twój ojciec dla mnie, wnusiu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów