📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jarrt napisał/a:
A typowe polaczki cebulaczki mają ból dupy, że zarabiają rocznie tyle ile Wojewódzki w tydzień.
lewackie scierwo, ty bys chcial dostawac za darmo z zasilku tyle ile on zarabia
govinem napisał/a:
lewackie scierwo, ty bys chcial dostawac za darmo z zasilku tyle ile on zarabia
Masz, posmaruj sobie:
A co, ty wolisz zapierdalać 12 godzin w kopalni?
czy to na pewno ten Pih? Po głosie nie jestem przekonany..
Pierdolety teraz po Pihu jadą , nie płaczcie, kurwa, bo parę kawałków ma fajnych, a z Wojewódzkim ma rację, bo jest już kurwa przereklamowany, stary dziadek lansowany na nastolatka-dzieciojeba, z 'genialnymi' ripostami, kurwa.
O ja pierdolę jacy jesteście zajebiści jebany 'wojewócki'
To jest jakiś jebany talk show z jakiegoś tvn a wy się spinacie jak by wam ktoś matkę obraził.
A jeżeli chodzi o gościa, który się wypowiada w materiale, to chuj kurwa ja pierdolę na maxa wixa kurwa i w ogóle spoko, że powiedział coś konkretnego
Edit: O kurwa przypadkiem odgadłem swoje stare konto i hasło ale beka
ave trujchuj
To jest jakiś jebany talk show z jakiegoś tvn a wy się spinacie jak by wam ktoś matkę obraził.
A jeżeli chodzi o gościa, który się wypowiada w materiale, to chuj kurwa ja pierdolę na maxa wixa kurwa i w ogóle spoko, że powiedział coś konkretnego
Edit: O kurwa przypadkiem odgadłem swoje stare konto i hasło ale beka
ave trujchuj
Eeeeeee...Iiiiiiiiiii...Eeeeeeee.....Iiiiiiiii......
larelijux napisał/a:
Pichuj to raper (słuchany w większości przez gimbusów), prawnik z wykształcenia, prawicowe poglądy. Prawdziwy autorytet dla prawdziwego sadola.
Prawnik z wykształcenia, a klnie, że aż się słabo robi.
Gdzie tacy ludzie się tworzą? Przez te jego "ku**y" cała ta jego wypowiedź traci jakikolwiek posłuch i wychodzi na to, że jest to kolejny "raper" z osiedla ze spodniami z krokiem w kostkach bez żadnej wiedzy...
Akurat Pih robi bardzo mądry rap i za to jest ceniony. Nie wiem czy słucha go gimbaza, czy nie. Wiem że jest szanowany wśródsłuchaczy, a że sypie kurwami to już jego sprawa.
jacy ci osiedlowi gangsterzy są żałośni
PIH to żenada, najebał się przed swoim występem na HHK w 2011, a potem się nie mógł wysłowić :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów