📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pih - pedał i huj?
Wojewódzki to cwaniaczek który wie co się bydłu podoba i ciężko powiedzieć co ma w tym na pozór pustym łbie. Ale koleś który w publicznym wywiadzie sypie kurwami to też nie jest szczyt inteligencji.
Wojewódzki to pseudo nastolatek salonów po 50-tce. Zwykłe medialne ścierwo wyrosłe na cycku komuny. Jeden z autorytetów dzisiejszej bezmózgiej młodzieży. Jak patrzę na niego i jego fanów to powątpiewam w ludzkość jako rasę myślącą. Mam nadzieję, że w ramach lustracji udekorują takimi drzewa.
a co to pihujek niby jakis opiniotworczy autorytet?
mscicielzLitwy napisał/a:
a co to pihujek niby jakis opiniotworczy autorytet?
Pichuj to raper (słuchany w większości przez gimbusów), prawnik z wykształcenia, prawicowe poglądy. Prawdziwy autorytet dla prawdziwego sadola.
Stwierdzenie, że "z prawicy też wielu poglądów nie podzielam" itd... No, ja kminię, że to gdzieś na gigu, albo imprezie się mogło dziać - ale jak jest głośno, pijano, zabawowo, to się o polityce nie mówi i już. Jako zdeklarowany antysyjonista stwierdzam: argumenty o Wojewódzkim i Izraelu były niskie, niziutkie - w sumie nie wiem do czego to przypiąć, nie wiem jak zareagować - gówno to było. Generalnie, chuj mnie Pih i Powiatowy, oraz ich poglądy, spiąłem się, bo to może autorytety gdzieś są, a to przerażająca wizja...
Wojewódzki to pierdolony śmieć TVN , który tak jak inni tego typu ludzie robią gówno dla hajsu a typowe lemingi się nim podniecają ,
MauMauMaurycy, nie posuwałbym się do nazywania go śmieciem. Gościu dostosowywuje się do odbiorców, bo na tym zarabia. Trudno powiedzieć jakim jest człowiekiem, bo wszystko robi pod publiczkę. Można go nazwać medialną dziwką, ale chyba nic poza tym.
MauMauMaurycy napisał/a:
Wojewódzki to pierdolony śmieć TVN , który tak jak inni tego typu ludzie robią gówno dla hajsu a typowe lemingi się nim podniecają ,
A typowe polaczki cebulaczki mają ból dupy, że zarabiają rocznie tyle ile Wojewódzki w tydzień.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów