One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
wie co mówi
Jak się jest przegrywem i nie reprezentuje się niczego, co mogłoby kobietę przyciągnąć to nie ma się co dziwić.
Wystarczy trochę o siebie zadbać, pójść na siłownię, dobrze się uczesać, zainwestować w dobre ubranie, a nie spodnie bojówki 3 rozmiary za luźne i bluza z dresu, bo "rurki i koszule noszo pedały, hehe".
Do tego warto mieć jakieś zainteresowania, a nie tylko chlanie piwa przed TV. A jak się ma zainteresowania to i praca dobra powinna się znaleźć.
Wtedy kobieta zobaczy, że facet coś sobą reprezentuje, że koleżanki mogą zazdrościć, więc będzie się trzymać i z chęcią wskoczy do łóżka. A jak jeszcze facet w łóżku stara się kobiecie zrobić dobrze, a nie tylko spuścić z krzyża, to jest kolejny plus.
Oczywiście zdarzają się kurwiszcza, choć obserwuję że jest ich tym więcej, im patologiczniejsze towarzystwo. A jak ktoś spełni wyżej wymienione warunki, to raczej do patoli się nie zaliczy.
Zajebiste jest to ujadanie w komentarzach, jak to żony i dziewczyny się każdemu puszczają.
Jak się jest przegrywem i nie reprezentuje się niczego, co mogłoby kobietę przyciągnąć to nie ma się co dziwić.
Wystarczy trochę o siebie zadbać, pójść na siłownię, dobrze się uczesać, zainwestować w dobre ubranie, a nie spodnie bojówki 3 rozmiary za luźne i bluza z dresu, bo "rurki i koszule noszo pedały, hehe".
Do tego warto mieć jakieś zainteresowania, a nie tylko chlanie piwa przed TV. A jak się ma zainteresowania to i praca dobra powinna się znaleźć.
Wtedy kobieta zobaczy, że facet coś sobą reprezentuje, że koleżanki mogą zazdrościć, więc będzie się trzymać i z chęcią wskoczy do łóżka. A jak jeszcze facet w łóżku stara się kobiecie zrobić dobrze, a nie tylko spuścić z krzyża, to jest kolejny plus.
Oczywiście zdarzają się kurwiszcza, choć obserwuję że jest ich tym więcej, im patologiczniejsze towarzystwo. A jak ktoś spełni wyżej wymienione warunki, to raczej do patoli się nie zaliczy.
I lajkują takie wypociny ziomeczki w pierwszych związkach i myślący że świat jest kolorowy jak chodzisz na siłke i dobrze się ubierasz czyli jak każdy gej w tych czasach. czy90% . Chuja wiesz o życiu kiepie. Dupy,żony się puszczają tylko żeby nikt nie widział, zawsze się znajdzie powód bo pogoda nie taka, bo był taki męski, bo nam się nie układa. Tak znam to z doświadczenia, jestem dyszką dla tych dziwek, nie szanuje ich i mam stukniętych więcej niż ty kiepie,amebo stukniesz przez kolejne 20 swoich żyć , średnio dając Ci 6 lasek na your smutne life. I pociesze Cię jest sporo gości jak ja którzy więdzą że to kurwy w 95% . One tylko pierdolą że szukają księcia, uczuciowego itd itp, bajka dla frajerów jak ty. Owszem znajdą Cię w wieku 35 (o ile bedziesz miał kase) powiedza Ci ze miały 2-3 a ty łykniesz, a prawdziwy przebieg to z 10 up. Ale co może mi gość mówić o życiu który Posty: 1230
.
Współczuję ci doświadczeń
Akurat nie miałem doświadczeń z twoja, niestety nie dam rady przeruchać wszystkich. Ale kumpel mówił że słabo się rucha i podobno jej frajer ma strasznie małego i impotent.
Ludzie podświadomie zawsze dobierają się do siebie poziomem Jeśli twoja laska jest lachociągiem i jebią ja wszyscy twoi koledzy to znaczy że też jesteś chuja warty bo sam ją wybrałeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów