FOCH- fachowe obciąganie chuja, wszystkim oprócz chłopaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kolejna biedna księżniczka, a jak pozna następnego to będzie mówiła że poprzedni związek nie rozpadł się z jej winy, że to cham i skurwisyn był
Wchodzę na joemonster- artykuł o zdradzie, wchodzę na jbzd- kilka memów i past o zdradzie, wchodzę na sadola- to samo. Co jest kurwa?
100Burned napisał/a:
Wchodzę na joemonster- artykuł o zdradzie, wchodzę na jbzd- kilka memów i past o zdradzie, wchodzę na sadola- to samo. Co jest kurwa?
Już się rozniosło, że Ci nie opiedoliła do końca!
"co ja jestem jakiś królik doświadczalny"
ryje, imiona i nazwiska takich kurwinoxów powinny być publikowane jak rejestr pedofilów...
Cóż za "romantyczna" scena. Jest żal, miłość, zdrada, łzy, opierdalanie pały dwóm kolesiom na raz...
W sumie to smutna historia, prawie się wzruszyłem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów