Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mr.ra 2013-11-01, 15:14 2
jakieś przyciąganie ziemskie
Zgłoś
L................4 2013-11-01, 15:20 31
Droga chujowa, więc się nie dziwię, że co chwilę tracił panowanie nad swoim bolidem
Zgłoś
Bułka_bez_Masła 2013-11-01, 15:41
taki stunter z niego troche
Zgłoś
kondziuchna 2013-11-01, 15:50 5
to był jeden z transformersów tylko nie mógł się przemienić
Zgłoś
Inoquez 2013-11-01, 16:02 4
wyścigi rydwanów
Zgłoś
ks.Zenon 2013-11-01, 16:23 15
myślicie że on tak skończył czy dopiero sie rozkręca?
Zgłoś
krzyhhh 2013-11-01, 16:48 136
nie ogarnął mocy
Zgłoś
ToXiCbrd1 2013-11-01, 17:05
Ach ten brak przyczepności... Naoglądał się wyścigów na(po) ćwiartkę xD
Zgłoś
makabrax 2013-11-01, 17:14 2
idź mi kurwa... jak można przez rok kurwa rury w drodze ciągnąć i kurwa nie widać końca robót... pojebany kraj...
Zgłoś
kaligula 2013-11-01, 17:30 23
Śmiejcie się śmiejcie a sami byście nie ogarnęli takiej mocy. Jak na oko to pojemność 6-7 promili i przyspieszenie od zera do pizdy w 12 minut.
Zgłoś
KucykZagłady 2013-11-01, 17:34
za dużo gazu dał
Zgłoś
Raidy 2013-11-01, 17:38
zabrze przepraszają
Zgłoś
kropelkasiku 2013-11-01, 17:50 2
Zabrze, Kurwa!!!
Zgłoś
C................L 2013-11-01, 17:58 19
Spoko można się pośmiać. Ale większość z Was na jego miejscu by się obsrała jakby została bezdomnym. Nie widzieliście człowieka najebanego? Przypomnijcie sobie gimby jebane jak w Waszym gronie byli ludzie najebani do nieprzytomności albo najgorsze obrzygani czy chuj wie co jeszcze. Ten człowiek jeszcze próbuje wracać do celu który sobie obrał. Jakoś walczy z każdym dniem by mieć co zjeść , a Wy najlepiej pośmiać się z takiego człowieka albo najlepiej najebać takiemu* bo co obroni się odda? . No ale najlepiej mieć wszystko kurwa od tatusia albo mamusi na talerzyku i jebać wszystko bo mama i tata da na najnowszy chuj wie jak wyczarowany telefon czy tableta no albo na samochód.

I jak Wy się nauczycie szacunku do pracy ludzi jak taka pizda jedna z drugą wyglądają jak pierdolone spedalone kurwy w rurkach ujebane pierdolonym kilogramowym żelem na włosach czy na twarzy wypierdolonym pudrem. - NIE NAUCZYCIE SIĘ NIC INNEGO JAK OBCIĄGANIE KURWA DRUGIEMU

Chuj mnie obchodzi czy dostanę pocisk czy też nie ale wiem jedno MAM KURWA SZACUNEK DO LUDZI którzy szanują innych nie ważne czy to bezdomny, pijak , ćpun ALE WAŻNE ŻE CZŁOWIEK I POLAK! . NIE JAKIŚ JEBANIEC wyglądający jak pederasta.

* tak byłem świadkiem w momencie gdy dwoje jebanych cweli biło bezdomnego dzięki Bogu w tym momencie przechodziliśmy obok gdy to widzieliśmy. Nasza reakcja: daliśmy im solidny wpierdol.

Gloria Victis!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem