18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Pijaczyn mądrości
vincent_vega • 2014-01-29, 19:55
Co to jest ćwiartka na łeb, pół litra na dwóch to jest coś
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
brudny 2014-01-29, 20:00 16
litr na trzech jest idealny jak jeden nie pije.
Zgłoś
Majesty 2014-01-29, 20:01 57
Jak to mawiał ks. Tischner : "Co to jest nic? Pół litra na dwóch"
Zgłoś
Azalians 2014-01-29, 20:01 5
Obecnie "ćwiartka" to jedynie 200 ml trunku. Pół litra jak wiadomo to 500 ml...więc pijąc pół litra na dwóch wypijesz o 50 ml więcej, czyli w porównaniu z ćwiartką "to jest coś"
Zgłoś
longlong7 2014-01-29, 20:25 1
0,7 na łebka to jest sylwester;) i po 2 piwka na spanie
Zgłoś
P................i 2014-01-29, 20:41 24
Pół litra na dwóch to coś? Pan śmie żartować, albo nie skończył gimnazjum i łba do picia nie ma
Zgłoś
Magsurf 2014-01-29, 21:21 4
Pół litra na dwóch to jest nic. 0,7 jest ok. A litr to już czasami za dużo.
Zgłoś
maly01495 2014-01-29, 21:37
W Łodzi tak wczoraj dwóch sobie mówiło...

dzienniklodzki.pl/artykul/3315070,smiertelny-wypadek-na-politechniki-p...
Zgłoś
vincent_vega 2014-01-29, 21:50 16
Mnie to tam wali w sumie ile ktoś da radę wypić. Jeden wypije litr, drugi pół, trzeci po 3 piwach już nie bardzo kojarzy co się dzieje. Ja osobiście piłem z umiarem, parę razy zdarzyło się do odcinki ale ile wtedy się wypiło to nie pamiętam. Teraz nie piję w ogóle i też jest dobrze.
Zgłoś
ulifont 2014-01-30, 0:48
vincent_vega
i bardzo dobra dojrzała odpowiedź, nie ma zbędnego chwalenia się ile kto wypije i wyśmiewanie kogoś za słabą głowę
Zgłoś
Macieju74 2014-01-30, 9:50
Polski paradoks: pół litra na łba to dużo, litr na dwóch - mało
Zgłoś
P................i 2014-01-30, 10:06
E panowie pierdolicie, też się nie lubię przechwalać ale gdybyście (albo macie) mieli znajomego, z dowodem osobistym od trzech lat, który w klubie po drinku jest bardziej porobiony niż panienka , a na grillu z ziomkami zatacza się po redds'ie uwierzcie, że przyznalibyście, że taka postawa nadaję się tylko do tego, żeby ją wyśmiać
Zgłoś
Shherlockk 2014-01-30, 15:28
ha! Przecież to jest tyle samo!
Zgłoś
sługaSzatana 2014-01-30, 15:31
Wy chyba nawet nie zrozumieliście o co tu chodzi. Gimbusy z kwejków.
Zgłoś
Suka_Blyat 2014-01-30, 15:32
Ile kto wypija to się chwalą głupie gimbusy, a jak jeszcze do tego dorzucić jakiego kto ma kaca to już kumulacja. Normalny facet pije dopóki mu sił starczy, a jak czuje, że już zbliża się granica to mówi dość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem