Co to jest ćwiartka na łeb, pół litra na dwóch to jest coś
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jak to mawiał ks. Tischner : "Co to jest nic? Pół litra na dwóch"
Obecnie "ćwiartka" to jedynie 200 ml trunku. Pół litra jak wiadomo to 500 ml...więc pijąc pół litra na dwóch wypijesz o 50 ml więcej, czyli w porównaniu z ćwiartką "to jest coś"
Pół litra na dwóch to coś? Pan śmie żartować, albo nie skończył gimnazjum i łba do picia nie ma
Pół litra na dwóch to jest nic. 0,7 jest ok. A litr to już czasami za dużo.
W Łodzi tak wczoraj dwóch sobie mówiło...
dzienniklodzki.pl/artykul/3315070,smiertelny-wypadek-na-politechniki-p...
dzienniklodzki.pl/artykul/3315070,smiertelny-wypadek-na-politechniki-p...
Mnie to tam wali w sumie ile ktoś da radę wypić. Jeden wypije litr, drugi pół, trzeci po 3 piwach już nie bardzo kojarzy co się dzieje. Ja osobiście piłem z umiarem, parę razy zdarzyło się do odcinki ale ile wtedy się wypiło to nie pamiętam. Teraz nie piję w ogóle i też jest dobrze.
vincent_vega
i bardzo dobra dojrzała odpowiedź, nie ma zbędnego chwalenia się ile kto wypije i wyśmiewanie kogoś za słabą głowę
i bardzo dobra dojrzała odpowiedź, nie ma zbędnego chwalenia się ile kto wypije i wyśmiewanie kogoś za słabą głowę
E panowie pierdolicie, też się nie lubię przechwalać ale gdybyście (albo macie) mieli znajomego, z dowodem osobistym od trzech lat, który w klubie po drinku jest bardziej porobiony niż panienka , a na grillu z ziomkami zatacza się po redds'ie uwierzcie, że przyznalibyście, że taka postawa nadaję się tylko do tego, żeby ją wyśmiać
ha! Przecież to jest tyle samo!
Wy chyba nawet nie zrozumieliście o co tu chodzi. Gimbusy z kwejków.
Ile kto wypija to się chwalą głupie gimbusy, a jak jeszcze do tego dorzucić jakiego kto ma kaca to już kumulacja. Normalny facet pije dopóki mu sił starczy, a jak czuje, że już zbliża się granica to mówi dość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów