📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Piękny piesek... oba.
To nie kobieta a wywłoka; 0 szacunku.
Ona się tylko upiła
To pokazuje przewage glanów 15 i 20 nad szpileczkami ;] w glanach za chuj sie nie wyjebiesz XD a jak juz to dosyć łatwo sie podnieść z gleby ( teoria potwierdzona nałkowo po wielu wielu imprezach i koncertach)
też się zastanawiam na ch*j kobiety noszą obcasy - ani to ładne ani wygodne - no dobra czasem obcasy ładnie wyglądają ale też nie na każdej kobiecie i nie wszystkie są ładne - np. kozaki takie to już mogłyby sobie podarować
silesiaster napisał/a:
też się zastanawiam na ch*j kobiety noszą obcasy - ani to ładne ani wygodne - no dobra czasem obcasy ładnie wyglądają ale też nie na każdej kobiecie i nie wszystkie są ładne - np. kozaki takie to już mogłyby sobie podarować
Ale te mają naprawdę delikatny obcasik .
grochu19jg , a Ty co świętojebliwy , jedyny alkohol na googlach widziałeś. Każdemu się może zdarzyć, a że to dziewczyna to nic takiego.
grochu19jg , a Ty co świętojebliwy , jedyny alkohol na googlach widziałeś. Każdemu się może zdarzyć, a że to dziewczyna to nic takiego.
Modliszka w poprzednim komentarzu nie odnosiłem się ściśle do filmu były to raczej o ogólne rozważania
Priest napisał/a:
Dokładnie, najlepszemu się może zdarzyćDobrze że nie ma moich wymiotowych arii na sadysticu
jak to bylo? ty masz ten idealny stan ja mam ten idealny plan?
mroczna20 napisał/a:
zero szacunku.. dla kobiety... nic w tym zabawnego.... fakt upiła się ale jeśli byłby ktoś uprzejmy to by jej pomógł wstać a nie jeszcze nakręcić filmik jak się męczy ogóle żal.p l
jak nic w tym śmiesznego to wracaj do książek! Nic, kompletne zero poczucia humoru. RZAL.PeEl
ehhh wyluzuj kobieto, bo Ci fiszbiny się wyprostują jak będziesz dalej taka sztywna ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów