📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ja pierdole, ile ten jej alfons ma łańcuchów. Powinien jeszcze 5 zegarków na każdym ręku nosić.
zwierzak30 napisał/a:
Różnica między oponą a czarnuchem?
Jak na oponę nałożysz łańcuchy,nie zaczyna rapować.
Ale wiesz, że to też kwestia metody nakładania łańcuchów? Jeśli zakładasz je murzynowi poprawnie, to zamiast rapować śpiewa bluesa....
Dupa ok
Pozycja w porządku, no i lekko oszołomiona więc może by nie protestowała jak bym jej mojego 39 cm członka zapodał
Jarosławkaczyński napisał/a:
Pozycja w porządku, no i lekko oszołomiona więc może by nie protestowała jak bym jej mojego 39 cm członka zapodał
Nawet jak na karła to krótka kończyna.... Współczuję.
szpanują Fronterą. Ukraińcom wszystkie powysyłaliśmy, bo nie szkoda ich na froncie.
Jarosławkaczyński napisał/a:
Błąd jednostek. Albo piszesz mm albo używasz przecinka.Pozycja w porządku, no i lekko oszołomiona więc może by nie protestowała jak bym jej mojego 39 cm członka zapodał
sothis napisał/a:
Ja pierdole, ile ten jej alfons ma łańcuchów. Powinien jeszcze 5 zegarków na każdym ręku nosić.
Słodki miś , niejednej Dżejsiczce mokro się zrobiło na widok łańcuchów
Jak chuj pozwoliłbym głupiej piździe deptać po moim aucie.
sothis napisał/a:
bo czarnuch wie ze jego przodkowie chodzili w łańcuchach i jest przygotowany do ponownego zainstalowania go tym łańcuchem na polu bawełny. jak krowę na łące żeby nie spierdoliła. takie geny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów