📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
niezla cipa, katapultowala sie w ekspresowym tempie, jak nic pojebalo sie jej z winda
ale sie o nia wyjebala wzorowa pierwsza pomoc "wstawaj suka blaaa!!!"
Na nasze ojczyste standardy, 4,5 promila to nie tak dużo.
nie no, musicie przyznać, że to jest dosyć zabawne
Bo się pijanej baby samopas nie zostawia - nigdy nie wiadomo co jej do łba strzeli... Koleś dobry... zamiast zadzwonić po pomoc, to wyciągną telefon i zdjęcia robi No chyba, że włączył głośnomówiący i nie musiał do łba przystawiać Chyba łeb jej ukręciło, bo koleżanka ciskała nim jak szmatką.
GodMode - ON
Ja chyba jakiś pierdolnięty jestem bo jak spadła to zacząłem się śmiać, a jak ta pseudo "ratowniczka" wyjebała się o jej nogi to zacząłem brechtać jak koń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów