To się chyba na ślinę trzymało
To się chyba na ślinę trzymało
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miesiąc wytrzymałem na budowie na Wilanowie. Grzejniki przeszło 100 kilo wieszaliśmy na dwóch śrubkach 13stkach. Jak się je oddolnie podłączało to broń boże ręce wkładać dopóki czegoś tam nie podłożyłeś. Spadał jak śliwki. Na 6 ludzi 1 wiertarka a zamiast szpachelki kawałek kartonu a teraz tam "Residence Wilanow"...
W budowlance ma być tanio. Zwłaszcza w Polsce budowlanka opiera się na przetargach. Jesteś najtańszy - masz te fuchę.
Miesiąc wytrzymałem na budowie na Wilanowie. Grzejniki przeszło 100 kilo wieszaliśmy na dwóch śrubkach 13stkach. Jak się je oddolnie podłączało to broń boże ręce wkładać dopóki czegoś tam nie podłożyłeś. Spadał jak śliwki. Na 6 ludzi 1 wiertarka a zamiast szpachelki kawałek kartonu a teraz tam "Residence Wilanow"...
Wydaje mi sie, że temat znany dla tych co robili pod generalnym wykonawcom, natomiast u prywatnych inwestorów tych śrubek trzynastek (myślę, ze chodzilo o śruby fi 8 czyli na nlakretki na klucz 13) trzeba robic dwa razy wiecej żeby kkienta zadowolić. Wszystko to kwestia doswiadczenia i wszyscy po trochu maja rację. Trzeba znaleźć zloty środek xD
Sundey, ile ty masz lat, ze dla Ciebie 15letnie dziecko, to suka?
Takie najlepsze.
15tki można legalnie ruchać. Miałem kiedyś jedną w łóżku ale taka ciasna, że się nie zmieściłem więc tylko wylizałem. Ale 16tki 3 ruchałem, bajka )))
15tki można legalnie ruchać. Miałem kiedyś jedną w łóżku ale taka ciasna, że się nie zmieściłem więc tylko wylizałem. Ale 16tki 3 ruchałem, bajka )))
Witamy w Pato slumsach
Polecę standardem:
Wstawaj, zesrałeś się!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów