📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ważne przecież gdzie to się dzieje... Ważne, że komuś hydraulika wysiadła xD
Fejk, nie fejk. Takie to amerykańskie jak prawie rosyjskie. A jak ktoś jeszcze nie widział laski zbyt mocno najebanej, której nie przeszkadza nic by się odlać to ma problem. Z wyjściem z domu. Skoro taki szajs się nadaje na sadistic to ja nie mam pytań. Wiecznie większość z was pierniczy jaka to sieczka w tv, jakie durne seriale puszczają, jak to tefałn ogłupia a sami się podniecacie takim gównem. Dam se fiuta obciąć, że teraz będzie wysyp filmików jak to kobietki niby po gaciach szczają.
No i fakt, Rosjanki są dużo bardziej apetyczne, nawet bez tony makijażu.
Kurwa, ojciec, Ty tak serio
Przypuszczam że i w Polsce wiele gimnazjalistek tak kończy impreze
Katowice, piątek jakiś tydzień temu, godzina 20 z groszem, idę z kolegą do Energy po zostawioną tam kurtkę, przechodzimy koło Boba i pod kebabem obok "leżała" jakaś małoletnia kurwa najebana w chuj, obok jej koleżanki w trochę lepszym stanie starały się ją podnieść, żeby iść chyba do Pomarańczy
Haha, nie amerykańskie tylko z Anglii a dokładnie w moim mieście "Chesterfield" na Rynku. Pozdrawiam takie akcje to normalka w Sobote
Pijane amerykańskie dziewczyny, prawie jak w Rosji wśród pijanych Angoli... fake
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów