...dawno nie wyłapali na pizdę więc jak trafiła się okazja to chętnie obskoczyli szybki wpierdol.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale ładnie mu wyjebał z kolanka 12 sekund przed końcem vidjo kurwa czemu liczy czas od tyłu ?
Miejmy nadzieję, że stefek bandera w piekle wyłapuje taki wpierdol codziennie od kiedy zdechł.
Pięknie wyjaśniona jebana, zapijaczona, ukraińska swołocz.
i to jest to dobry wpierdol
Zasysacz napisał/a:
Ale ładnie mu wyjebał z kolanka 12 sekund przed końcem vidjo kurwa czemu liczy czas od tyłu ?
kliknij na "czas" by zmienić tryb odliczania
Nie ma to jak skatować pijanego który nie wie co robi i nie może się bronić. Prawdziwe męstwo i jak widzę w komentarzach bardzo imponuje naszym patriotom.
Wiewór napisał/a:
Nie ma to jak skatować pijanego który nie wie co robi i nie może się bronić. Prawdziwe męstwo i jak widzę w komentarzach bardzo imponuje naszym patriotom.
Kurwa, to są ukraińcy. Co Ty pierdolisz...
Jeszcze 2-3 lata z bolszewia PiS i będzie to samo w PL. Skurwysyny respektują prawo tylko wtedy kiedy na tym korzystają.
maseczka temu policjantowi odciela doplyw tlenu do mozgu... kolejny dowod, na to, ze nie powinno sie chodzic w namordnikach
Twój stary to policjant deklu
JaTylkonaChwile napisał/a:
maseczka temu policjantowi odciela doplyw tlenu do mozgu... kolejny dowod, na to, ze nie powinno sie chodzic w namordnikach
Smartghetto napisał/a:
kliknij na "czas" by zmienić tryb odliczania
O kurwa dzięki nie dawało mi to spać dziś dzięki tobie zasnę w spokoju
Interwencja ? Policjanci do wyjebania . Policjanci wyładowali swoje emocje .. tu nie ma interwencji . Kurwa jak dobrze ze ja wyjechałem z tego pojebanego kraju
Przyjrzyjcie się że Ukrowie zaczynają się pruć i dobrze że w takiej sytuacji policja gasi agresję zanim się nakręci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów