📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Przecież on na nogach nie mógł stać.Ciekawe czy będzie rewanż
Czarnuch do czarnucha mówi nigger - jest ok, a nawet bardzo koleżeńsko
Biały mówi do czarnucha nigger - jest szał dzikusa.
Biały wpierdoli czarnemu i mówi nigger - dzikus mówi do niego chillout bro.
Jaki plotwist xD
Biały mówi do czarnucha nigger - jest szał dzikusa.
Biały wpierdoli czarnemu i mówi nigger - dzikus mówi do niego chillout bro.
Jaki plotwist xD
Gościu musi bić jak pizda skoro jego śniady kolega wciąż jest tomny
Nieprzytomnemu najebał kozak w chuj ... żeby nie był czarny może i było by mi go szkoda
Dokładnie czernego nie szkoda bardziej mi szkoda lisa lub jeża rozjechanego
I rzeczywiście gościu za długo z małpami przebywa , bo to stary numer z Zoo z partyzanta i jak ktoś już ledwo powieki unosi , po alko bądź dragach małpi świat
I rzeczywiście gościu za długo z małpami przebywa , bo to stary numer z Zoo z partyzanta i jak ktoś już ledwo powieki unosi , po alko bądź dragach małpi świat
Ale ten piensciasz to pizda
ten czarnuch na trzeźwo rozpierdoliłby tego lamusa w drobny mak, gość ma szczene z tytanu
Biały miał okazję kilka czystych strzałów oddać a asfalt dalej siedzi. W "honorowej" konfrontacji marne szanse mu daje..
happyface napisał/a:
Widzę, że na sadolu to sami napierdalacze jednostrzałowcy. Mniej filmów, więcej słońca po wyjściu z piwnicy.
happyface napisał/a:
Fakt, tak statyczny cel do tego porobiony po pieszym ciosie powinno być ciężkie KO.
Chyba ostatni w końcu wszedł.
Przykład tresury metodą pozytywnego wzmocnienia, tak wygląda szczęśliwy murzyn jak również kozojebcy czy wszystko śniade lub wędzone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów