📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
bo pić, to trza umić
Zamiast pomóc to po co lepiej nagrywajmy bo napewno spadnie -.- cioty a nie koledzy
Czasami mam wrażenie, że te kamerujące cioty wychodzą z założenia: ,, chuj, że to mój przyjaciele, że może mu się coś stać ( uraz szyjny itp), że wreszcie ( tak, tak drodzy sadole) może zginąć po takim upadku.... Ważne, że mam materiał którym mogę szpanować"
I ja się pytam: ,, Dokąd kurwa ten świat zmierza?"
PS
Dobrze, że jeszcze jestem z pokolenia gdzie wychodząc z kumplami mogłem się uwalić fest i zawsze miałem pewność, że nie dość że nic się mi nie stanie to jeszcze rano usłyszę, jak to mnie koledzy do domu przynieśli.
I ja się pytam: ,, Dokąd kurwa ten świat zmierza?"
PS
Dobrze, że jeszcze jestem z pokolenia gdzie wychodząc z kumplami mogłem się uwalić fest i zawsze miałem pewność, że nie dość że nic się mi nie stanie to jeszcze rano usłyszę, jak to mnie koledzy do domu przynieśli.
No i teraz zacznie się fala komentarzy
"Ciota nagrywa kolegów"...
Nie pierdolcie bo macie chociaż co oglądać, chuj Was to boli. Cieszcie się że Wy macie porządnych i Was nie nagrywają..
"Ciota nagrywa kolegów"...
Nie pierdolcie bo macie chociaż co oglądać, chuj Was to boli. Cieszcie się że Wy macie porządnych i Was nie nagrywają..
Jebany nielot
nie ma co oglądać, chuj nawet nie boli. Ja nie mam porządnych i mnie nagrywają.
nie ma co oglądać, chuj nawet nie boli. Ja nie mam porządnych i mnie nagrywają.
wszedl jak cieply noz w maslo ;]
Browar za glebe roku
Kolega podejdzie i ci pomoże a najlepszy przyjaciel również to zrobi zaraz po tym jak skończy się smiać
Browar za glebe roku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów