📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed napisał/a:
Dobre, uśmiałam się 😁
No i super ! Teraz dawaj adres, przyjadę i się por🤬amy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
No i super ! Teraz dawaj adres, przyjadę i się por🤬amy
Eeee tam, naplujesz mi na podłogę!
JoSeed napisał/a:
Ale chociaż nie jestem gruby !
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Mam nadzieję że se wszystkie przednie zęby wyj🤬 cham p🤬lony idzie jak kozak ścierwo j🤬e myśli że jest przec🤬j a jest warty tyle co zrobił
JoSeed napisał/a:
A Ty połykasz? Nie wypluwasz?
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
A Ty połykasz? Nie wypluwasz?
Pozostawię Cię w błogiej niewiedzy 😎
JoSeed napisał/a:
Pozostawię Cię w błogiej niewiedzy 😎
A już miałem propozycję...

Ja p🤬le, co to za stulejarze w komentarzach wyżej? Macie już chociaż włosy na jajach?
dmnunited napisał/a:
Ja p🤬le, co to za stulejarze w komentarzach wyżej? Macie już chociaż włosy na jajach?
Ja jeszcze nie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie