📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Flodzia napisał/a:
Gdyby ktoś jeszcze potrzebował to noga do odebrania w Bijsku (Rosja)
Velture, ale lewą
Najważniejsze że ruskie ścierwo. Nie żal mi ich od dziecka, po starucha. Dzikie skurwysyny jak tak wierzą w tego karła z Uralu, to niech z nim wypierdalają.
Daj mi nogę, daj mi nogę, daj mi nogę. Ja Ci nogi, ja ci nogi dać nie mogę.
Puczysta napisał/a:
Najważniejsze że ruskie ścierwo. Nie żal mi ich od dziecka, po starucha. Dzikie skurwysyny jak tak wierzą w tego karła z Uralu, to niech z nim wypierdalają.
Idz razem z nimi, ok?
On tak pospiesznie za gwiazdą betlejemską podążał.
Ruskie to podLudzie
Idą do piachu jak muchy na skutek niskiego IQ
Ruskie to podLudzie
Ruskie to podLudzie
Nogę niech wyślą na front, przyda się onucom żeby szybciej spierdalali
Flodzia napisał/a:
Gdyby ktoś jeszcze potrzebował to noga do odebrania w Bijsku (Rosja)
Trzeba było przed zbiórką.
USA-Twój.Pan napisał/a:
Ruskie to podLudzie
Ruskie to podLudzie
To jakaś forma poetycka?
taka rozkmina.. jak buty spadły z uciętych już nóg to gość nie żyje czy śmierć go nie dosięgła?
lysymisio6969 napisał/a:
taka rozkmina.. jak buty spadły z uciętych już nóg to gość nie żyje czy śmierć go nie dosięgła?
Kurcze faktycznie dobre , ciężkie zagadnienie można zrobić z tego conajmnjej prace doktorską
pipa-z-bułą napisał/a:
Velture, ale lewą
thx, cpt. Obvious - Flodzia gratsy oby twe filmy nadążały poziomem za tym tekstem.
Pojawił się z nikąd. Gdzie on się wcześniej schował??
Ktoś coś?
Ktoś coś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów