Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zapierdalali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Gratulacje, zostałeś debilem roku
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zapierdalali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Popierdoliło ci się w głowie. Gostek jedzie cały czas równo, dopiero w momencie gdy jest wyprzedzany zjeżdża do prawej celem ułatwienia manewru wyprzedzającemu, czyli zachował się poprawnie. Wyprzedzający rozjebał się dla tego, bo jeździ jak większość niedorozwojów - zapierdala do ostatniej chwili prawym i nagle zmienia pas na "kwadratowo".
Debil, kurwa debil...
Jeśli to nie było dziecko lub nieprzytomny to jebał go/ją pies -.-
Ni chuja bym nie wsiadł z kimś na dodatkowym gazie .
Zawsze jak jadąc autem widząc wysoko obdartą korę na drzewie, zastanawiałem się jak to możliwe że rozjebana jest aż tak wysoko. Zdawałem sobie sprawę, że był wypadek po krzyżach i zniczach, ale nigdy nie mogłem sobie wyobrazić jak to mogło wyglądać... Japierdole jak to w jednej sekundzie, można rozjebać sobie życie...
Sobie to pół biedy. Gorzej jak zabijesz swojego pasażera albo kogoś z innego auta, a sam przeżyjesz.
Kiedyś opowiadał mi ktoś, że statystycznie gdy dochodzi do wypadku, gdzie jest np. jedna osoba w aucie trzeźwa, a druga pijana, ta trzeźwa częściej ma obrażenia śmiertelne. Nie wiem czy to prawda i z czego to wynika. W tym filmie wydaje się, że główny impet uderzenia jest od strony kierowcy. W Polsce to nie tyle kłopot z pijanymi kierowcami tylko ogólnie z alkoholizmem. To nie jest tak, że najebali się, a potem wsiedli, większość z tych osób pije codziennie i nie są w stanie przestać. Nie pierdolcie o pasażerach, bo często nie wiesz nawet, że ktoś jest już trochę wskazujący, taki błyszczący. Jak ktoś chleje i jest zaawansowany, alkusem i skrzętnie to ukrywa [a są naprawdę mistrzowie w tej grze], to może Ci się wydawać, że gość taki jest ot po prostu zawsze.
Kiedyś czytałem mniej więcej taką teorię, jesteś trzeźwy, próbujesz się hmm bronić, zasłaniać i często dlatego, pijany ma mięśnie rozluźnione, i dlatego swobodnie lata i ma mniejsze obrażenia.
Widzę, że już wytrzeźwiałeś. Na twoim miejscu to bym spierdalał gdzie się da po tym co odjebałeś, a ie komentarze na sadolu. No ni chuja się z tego nie wybronisz kolego.
Ewidentnie wina warunków na drodze, za sucho, za ładna pogoda, zbyt mało dziur na drodze, to wszystko wymusza brawurową jazdę.
nie, to januszostwo polaków powoduje brawurę
Czy dobrze widze że to skoda octavia? Jeśli tak to wyprzedzanie octavią jest na równi debilne co prowadzenie po pijaku.
Primera P12
a jedynie trzyma się środkowej linii i jak trochę pojeździsz po wioskowych drogach to zrozumiesz, dlaczego tak się tam jeździ
na poboczach tam cuda się dzieją
mój faworyt, którego spotkałem, to d@#$ prowadzący rower:
- godzina ~21 jesienią, droga nieoświetlona ... ciemno, widzisz tyle, co oświetlenie samochodu
- nagle wyłania się facet prowadzący rower po pasie w kierunku zgodnym z jazdą samochodu
- bez jakiegokolwiek oświetlenia
- prowadzi rower od wewnętrznej strony drogi, więc w razie czego nie ma gdzie sp@## z drogi w krzaki
- i wisienka na torcie:
,,, ma na poprzek roweru zwinięty dywan, tak mniej więcej pewnie ze 3m, bo zajął sporo pasa i jedynie szybka ucieczka na przeciwny pas mnie uratowała.
... szczęście, że nic nie jechało.
na wioskach na poboczu spotkasz wszystko: leżący rowerek dzieciaka, maszerujące kury lub gęsi, wałęsające się psy ... albo kombajn z nie złożonym
headerem
nie, to januszostwo polaków powoduje brawurę
Nie wiesz co to ironia nawet gdyby ta wyszła z krzaka i kopnęła cię prosto w dupe.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów