Kierowca był pijany, ale to pasażer skończył bardziej sztywny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak zrobić trochę światła w styczniu o dwudziestej pierwszej to sie okazuje ze jest wiosna.. co krok coś nowego...
Ewidentnie wina warunków na drodze, za sucho, za ładna pogoda, zbyt mało dziur na drodze, to wszystko wymusza brawurową jazdę.
A tak konkretnie to był pijany, samochód nie miał ważnego przeglądu i pan zabójca nigdy nie miał prawa jazdy. Hat trick jak się patrzy.
I gitara
Pasażer sam sobie Winny że wsiadł z osobą pijano która nie posiadała uprawnień. Jeden i drugi był sobie Wart. Dobrze że nikt postronny nie zginął
Pasażer sam sobie Winny że wsiadł z osobą pijano która nie posiadała uprawnień. Jeden i drugi był sobie Wart. Dobrze że nikt postronny nie zginął
i tak dobrze sie trzyma jak na oko grzał 140-150., no chyba, ze dopiero odczuje skutki za 2-3minuty.
Zasada nr 1 - jak jesteś najebany, unikaj jazdy
Zasada nr 2 - jak już jedziesz najebany to jedź powoli i nie wychylaj się..
I właśnie za złamanie zasady nr 2, chuj mu w dupę i 12 lat!
Zasada nr 2 - jak już jedziesz najebany to jedź powoli i nie wychylaj się..
I właśnie za złamanie zasady nr 2, chuj mu w dupę i 12 lat!
Murzyńskie kutangi im w dupę. Jednemu za jazdę po pijaku, a drugiemu że na nią pozwolił.
@essek: No Chyba pana ździebko pojebało. Niegdy ale to kurwa nigdy nie wsiadamy za kółko po alkoholu. Wbij se to kurwa młotkiem w cymbał jak nie pojmujesz.
Można powiedzieć, że lump za kierą wygrał życie. W pierdlu...
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zapierdalali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Shrekus21 napisał/a:
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zapierdalali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Nie pierdol głupot i nie dorabiaj własnej tezy wyssanej z dupy. Cep za kierownicą był najebany i zapierdalał, jak wariat, więc jego wina. Tyle.
Zawsze jak jadąc autem widząc wysoko obdartą korę na drzewie, zastanawiałem się jak to możliwe że rozjebana jest aż tak wysoko. Zdawałem sobie sprawę, że był wypadek po krzyżach i zniczach, ale nigdy nie mogłem sobie wyobrazić jak to mogło wyglądać... Japierdole jak to w jednej sekundzie, można rozjebać sobie życie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów