18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
obrotowy 2009-11-28, 20:20 1
sam chyba nie miał bileciku i go sumienie ruszyło do opuszczenia pojazdu
Zgłoś
s................n 2009-11-28, 20:23 5
głupie kurwy zamiast pomóc w potrzebie to Cie jeszcze nakręcą. Nigdy nie wiesz kiedy Cię spotka dzika bania.
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2009-11-28, 21:03
Szczecińskie volvo ?
Zgłoś
haczykk 2009-11-28, 22:12
tez mi sie wydaje ze szczecin ;]

make peace not PiS
Zgłoś
P................o 2009-11-28, 22:55 1
ostatnio wszystko ze szczecina
Zgłoś
sereg 2009-11-29, 1:00
suckinsyn: takie typy moga tylko sami sobie pomoc. odrobina samokontroli i jest gitara, wcale nie trzeba dzien w dzien tak nagrzanym chodzic po ulicy jak pan z tego filmu. Takie typy na moj gust sa zalosne i smieszne zarazem... a taki humor tu najbardziej pasuje ;]
Zgłoś
Byczarz 2009-11-29, 1:42
sereg napisał/a:

takie typy moga tylko sami sobie pomoc. odrobina samokontroli i jest gitara, wcale nie trzeba dzien w dzien tak nagrzanym chodzic po ulicy jak pan z tego filmu.

Skąd wiesz, że ta osoba chodzi tak dzień w dzień.
Może po prostu wypił z kolegami, tłok i duchota w autobusie podziałały troszkę na jego głowę no i go dziabnęło w czachę nieco mocniej niż się spodziewał.

Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,
Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.
Zgłoś
A................k 2009-11-29, 10:02 1
Kanar?? Hahaa W okolicach śląska gada się kobuch. U mnie tez jak widzi się pijanego to się ino z niego jebie i niech se radzi sam, nikt mu do gardła nie lał
Zgłoś
s................n 2009-11-29, 13:14
sereg napisał/a:

suckinsyn: takie typy moga tylko sami sobie pomoc. odrobina samokontroli i jest gitara, wcale nie trzeba dzien w dzien tak nagrzanym chodzic po ulicy jak pan z tego filmu. Takie typy na moj gust sa zalosne i smieszne zarazem... a taki humor tu najbardziej pasuje ;]

Ktoś tu już uprzedził to co miałem napisać.

Chuj wie kto to był - może gość zapił pałe w robocie z kumplami i wracał do domu autobusem. Wypierdolił się na łeb, więc można by mu kurwa pomóc,a nie śmiać się do rozpuchu.
Zgłoś
voytek.lewy 2009-11-29, 18:40
sareg weź wyjdź. lepiej jest jechać autobusem po pijaku aniżeli autem!
Zgłoś
matt_ 2009-11-30, 11:53
nie rozumiem dlaczego z tego się nie śmiać, sam kiedyś stałęm z parę minut koło kaleki co z wózka spadł, jakoś nie czułem potrzeby mu pomagać, ale śmiechu było jak się wdrapywał spowrotem.
Zgłoś
Massivee 2010-11-03, 18:52
@ ~matt_

A żebyś skurwysynu skoczył najebany w płytką wodę życzę Ci tego bardzo bardzo mocno.
Zgłoś
N................s 2011-11-07, 9:30
Czy to jest sadistic czy strona miłosierdzia że tacy oburzeni jesteście nie pomogli mu trudno ich może spotka to samo a le jak na razie mamy to...
Zgłoś
matiasek 2011-12-08, 1:06
Łynkcynkpynkcynk napisał/a:

Szczecińskie volvo ?

Bardziej MAN bądź IKARUS
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów