📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Możesz dać znać, który to sezon i odcinek?
Jakim trzeba być spierdoleńcem umysłowym. Jedzie z nim żona która może prowadzić a to zjeb napierdolony pojedzie. Chuj w dupę wszystkim nietrzeźwym. Żeby się kurwy rozjebały nie robiąc komuś innemu krzywdy.
A to dla spierdolonej żony
art. 179
Kto wbrew szczególnemu obowiązkowi dopuszcza do ruchu pojazd mechaniczny albo inny pojazd w stanie bezpośrednio zagrażającym bezpieczeństwu w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym lub dopuszcza do prowadzenia pojazdu mechanicznego albo innego pojazdu na drodze publicznej przez osobę znajdującą się w stanie nietrzeźwości, będącą pod wpływem środka odurzającego lub osobę nie posiadającą wymaganych uprawnień,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
art. 179
Kto wbrew szczególnemu obowiązkowi dopuszcza do ruchu pojazd mechaniczny albo inny pojazd w stanie bezpośrednio zagrażającym bezpieczeństwu w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym lub dopuszcza do prowadzenia pojazdu mechanicznego albo innego pojazdu na drodze publicznej przez osobę znajdującą się w stanie nietrzeźwości, będącą pod wpływem środka odurzającego lub osobę nie posiadającą wymaganych uprawnień,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
jak to nie trzeźwy? Rozjebało mnie to siedzi z nim w samochodzie i nic nie czuje bez przesady ale ja jak jestem trzeźwy i czuję od kogoś alkohol to aż mnie nosi... A tego cwela za leb i do celi niech go sobie panowie przekazują niczym jointa Takich degeneratów powinni wsadzać do pudła na dzień dobry a nie prawko zabierać dobrze ze frajera chociaż złapali... ale wszyskich się nie uda złapać a potem taki frajer wjeżdża w pieszych albo zderza się z samochodem i zabiera na drugi świat niczemu nie winne osoby a sam pewnie jeszcze przeżyje... i weź tu nie martw się o swoje dzieci żonę i najbliższych skoro tylu cweluchów jeździ na gazie bo pifko se wypił chyba całą beczkę. Do pieca z frajerami.
@Gurgul99
Nie trafiłeś. art. 179 nie ma tu zastosowania ze względu nie spełnienie warunku "szczególnego obowiązku".
Wytłumaczenie w prostych słowach.
Nie trafiłeś. art. 179 nie ma tu zastosowania ze względu nie spełnienie warunku "szczególnego obowiązku".
Wytłumaczenie w prostych słowach.
Podziwiam tych policjantów, że nie jebli mu za to w ten pusty łeb... Niektórzy chyba mózg zostawiają kurwa w domu. A ta jego baba jeszcze głupsza, żeby pijanego męża wpychać za kółko. No kurwa kumulacja.
Chuj w dupę, kotwica w plecy i niech będzie piękny dzień. Chciałem napisać żeby dożywotnio piwa takiemu zakazać i innych procentów, ale potworem nie jestem... Lepiej niech już prawka nie ma.
- a gdzie tam, 3 dni już nie pije"
"-Pił pan alkohol??
- a gdzie tam, 3 dni już nie pije"
mi odebrali prawko za 0,28 promila, ja mialem zdziwko jak ch*** bo jechalm o 5 popoludniu ,git i wgl a pilem dzien wczesniej i to nie tak okrutnie jakos, i mnie to juz kosztowalo 600 zl za badania, i jeszcze musze 400 za kosty sadowe i grzywne, prawko na rok zatrzymane, zawiasy i kurator, i teraz mysle, co ten pan po "jednym piwie" musi dostac :O mnie wyszlo, ja zdziwiony ale nie bede dyskutowal, zaluje ze na krew nie poslem , bo troche w szoku bylem ,ale 2 promile to trzeba troche chlupnac , jak dla mnie nieuczciwie ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów