📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rosyjska dyskoteka
Ja to bym nazwał "Na wschodzie bez zmian".
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
Te żółte to są doniczki, czy popielniczki?
To są doniczki, które służą jako popielniczki. Nie ma za co.
takie przyzwolenie społeczne u ruskich . Pił z nimi, patrzą jak wsiada i rusza, wszyscy patrzą, każdy czuje lekkie poczucie sumienia że nie powinien jechać bo moze kogos zabic dlatego tylko patrzą uwaznie z lekkim wstydem, ale jak komuś w ładę zahaczył to wtedy ŁOOO trzeba go zatrzymać on jest zbyt najebany xD
baba aż za łeb sie złapała COO ŁADE MI ROZJEEBAŁ ale jak wsiadał najebany to zdziwienia nie było xD wtedy wszystko spoko jakos dojedzie moze nie spotka pieszego po drodze ale jak moja ŁADA rozjebana to teraz musimy go zatrzymac nie mozemy juz mu pozwolic jechac nie bo kogos moze zabic tylko bo musi za moja ŁADE zapłacic xD
baba aż za łeb sie złapała COO ŁADE MI ROZJEEBAŁ ale jak wsiadał najebany to zdziwienia nie było xD wtedy wszystko spoko jakos dojedzie moze nie spotka pieszego po drodze ale jak moja ŁADA rozjebana to teraz musimy go zatrzymac nie mozemy juz mu pozwolic jechac nie bo kogos moze zabic tylko bo musi za moja ŁADE zapłacic xD
35i napisał/a:
Jak pod klubem w Łomży lub Łukowie
rozbiory zrobiły swoje, do dziś i przez nastęne jeszcze 300 lat
To go po chuju zatrzymali.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów